Ostatko vahingossa huonosti istuvia rintaliivejä? Malli paljasti salaisuuden alusvaatemainoksista – "Noin neljä kokoa liian pienet"

Alusvaatemalli Madison Alexandra osoitti TikTok-videollaan, ettei alusvaatemainoksiin todellakaan voi luottaa.

Alusvaatemalli Madison Alexandran infovideot rintaliiveistä keräävät satoja tuhansia katsojia. Naisen paljastus alusvaatemainoksista on tuttu jo 730 000 katsojalle!

"Nämä rintaliivit eivät sovi tälle mallille"

Madison julkaisi TikTokissa videon, jolla kertoo, ettei alusvaatemainoksiin kannata luottaa. Itsekin alusvaatemallina toiminut Madison paljastaa, etteivät mallit suinkaan esittele itselleen parhaiten istuvia mallistoja.

– Tällainen estetiikka on tavallista alusvaatemainoksille: kaula-aukkoa korostava, "ylitsevuotavainen" look, Madison kuvailee mainosta.

– Nämä rintaliivit eivät sovi tälle mallille. Ne ovat noin neljä kokoa liian pienet.

Toisessa mainoksessa rintaliivit eivät edes kosketa mallin kylkiin; sekin osoittaa, etteivät liivit sovi mallille. Rintojen paino ei vääränkokoisissa liiveissä jakaudu oikein, mikä johtaa selkä- ja olkakipuihin.

Luulitko sinäkin, että nämä liivit istuvat hyvin? Luulit väärin, Madison paljastaa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Brändien pitäisi olla vastuullisempia..."

Videolla on useita mainoskuvia, joissa on erilaisia ongelmia: beigessä setissä kaarituki painautuu mallin ihoon, mitä ei koskaan pitäisi tapahtua. Urheiluliivit puolestaan eivät toimisi urheilutilanteessa, koska ne eivät peitä rintoja kokonaan ja siten tue niitä kunnolla. Madisonin mukaan virheelliseen kuvastoon tottuminen on ongelmallista.

– Väärin istuvien liivien kuvat ehdollistavat ihmisiä ostamaan liivejä, jotka eivät sovi heille, Madison toteaa.

– Brändien pitäisi olla vastuullisempia ja esitellä liivejä, jotka oikeasti sopivat mallille.

"Oletin, että ensimmäiset liivit sopivat hyvin"

Moni katsoja myönsikin oikein istuvien liivien ominaisuuksien olleen itselleen yllätys.

– Käsitysteni täytyy olla todella vinoutuneita, koska oletin, että ensimmäiset liivit [videolla] sopivat hyvin, kommenteissa päivitellään itkuemojin kera.

– Sain vasta 16-vuotiaana tietää oikean liivikokoni tällaisten kuvien takia, toinen sanoo.

– Naiset valittavat rintaliiveistä varmaankin siksi niin paljon, koska kukaan ei koskaan ole opettanut, miten niiden kuuluisi istua, kolmas päivittelee.

– Ja sitten, kun saatkin oikeankokoiset liivit, sinua hävettää, koska ne näyttävät "vääriltä" tai "liian isoilta, vaikka ovat juuri oikeankokoiset, neljäs sanoo.

Katso myös: Monien kammoama 2000-luvun alun trendi, vaatteiden alta näkyvät stringit, tekee nyt comebackia!

2000-luvun alun"kammotrendi"tekee nyt comebackia 0:42

Lue myös:

    Uusimmat