Käyttäisitkö näitä farkkuja? Housuissa "märkä" läikkä kiusallisessa paikassa

Pukisitko yllesi valmiiksi kostean näköiset farkut? Amerikkalaisfirma luottaa siihen, että halukkaita löytyy.

Olisi monen painajainen havaita keskellä väkijoukkoa omien housujen kastuneen epäilyttävän näköisesti haarovälistä. Harva haluaa muiden luulevan, että housuun on päässyt lirahtamaan vahinkopissa.

Tyystin eri mieltä tuntuu olevan yhdysvaltalainen Wet Pants Denim -niminen yritys, joka yllättäen haluaa muiden luulevan juuri niin. Yrityksen bisnesidea on nimittäin myydä farkkuja, jotka näyttävät valmiiksi kosteilta. "Näyttävät märiltä, tuntuvat kuivilta", kuuluu slogan.

Vuonna 2018 perustetun yrityksen tuotteista ovat uutisoineet tänä vuonna muun muassa Ladbible, Cnet sekä The Sun

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He pitävät siitä, miltä se näyttää..."

Moni pohtii mielessään, millaiseen markkinarakoon valmiiksi kostean näköiset farkut oikein yrittävät tunkeutua. 

– Joillakin on fetissi, jossa he pissaavat housuihinsa, koska he pitävät siitä, miltä se näyttää, selitti yrityksen anonyyminä pysyttelevä toimitusjohtaja aikoinaan Mel Magazinen toimittajalle.

Housuja on saatavilla myös valkoisina kera keltaisen läikän.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun tavallisesti kosteat housut tuntuvat myös päällä ikävän märiltä, amerikkalaisyrityksen käsintehdyillä läikillä koristellut pöksyt tuntuvat edelleen mukavan kuivilta.

Jos housujen 75 dollarin hinta hirvittää, omat housut voi lähettää läikitettäväksi 30 dollarin hintaan. Valitettavasti yritys postittaa tuotteitaan kuitenkin vain Yhdysvaltojen sisällä, joten Suomessa vastaavasta muoti-ilmiöstä voi vain haaveilla. Snopes-sivustolle yrityksestä kerrottiin, että vuonna 2021 tilausmäärät alkoivat nousta merkittävästi, mutta tarkkoja lukuja ei suostuttu kertomaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olemme aiemminkin kertoneet markkinoiden erikoisista housuista. Muistatko esimerkiksi "pyllyvakoleggingsit", hämmentävät penistaskuhousut tai Roxannen housujen haarovälin härskin yksityiskohdan?

Tässä yleisempään makuun sopivaa vuoden 2021 farkkumuotia:

Farkkumuoti 2021: Tällaista denimiä muotitietoinen pukee päällensä 3:06
Farkkumuoti 2021: Tällaista denimiä halutaan nyt.

Lue myös:

    Uusimmat