Opelin uusittu lippulaiva saapui Suomeen

Opel Insignia koki facelift-uudistuksen viime vuoden syksyllä ja nyt markkinoille tulee uudistettu painos tehomalli OPC:stä. Koko Opel malliston huipulle asettuvaa autoa on päivitetty sisätilojen ja viihdejärjestelmien osalta muun malliston mukaiseksi ja myös ulkonäössä on pieniä uudistuksia. OPC:n vakiovarusteluun kuuluvat muun muassa iso digitaalinen mittaristo, 19 tuuman vanteet sekä tukevat Recaron etuistuimet.

OPC:n pellin alla toimii vanha tuttu 2,8-litrainen ahdettu V6, joka tuottaa 325 hevosvoimaa ja 435 Nm vääntöä. Porrasperä kiihtyy satasen nopeuteen tasan 6 sekunnissa ja Sports Tourerilla samaan menee 6,3 sekuntia. Huippunopeus on rajoitettu 250 km/h, mutta halutessaan auton voi tilata ilman rajoitinta, jolloin huiput nousevat 270 km/h lukemiin. Vaihteistona toimii kuusiportainen manuaali- tai automaattivaihteisto ja veto välitetään aina neljälle pyörälle Haldex-kytkimen kautta. Kokonaisuuteen kuuluu myös taka-akselin elektroninen luistonrajoitin.

Alustaa on päivitetty etenkin takapyörien tuennan suhteen, millä on pyritty entistä parempaan ajokäytökseen, mutta myös hiljaisempaan ja mukavampaan alustan toimintaan. Autossa on myös Opelin käyttämä kolme eri ajo-ohjelmaa sisältävä FlexRide-alustajärjestelmä.

Uuden Opel Insignia OPC:n hinnat alkavat 61 687 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat