Mainos

Onko teini siellä, missä väittää olevansa? Tämän äidin taktiikalla se selviää taatusti

Äiti intoutui vaatimaan todisteita tyttärensä olinpaikasta.

Kun 18-vuotias ohiolaistyttö Kaelyn Demmon päätti viettää leffailtaa parhaan ystävänsä, niin ikään 18-vuotiaan Stevie Holbrookin kanssa, ei hän tiennyt, millaiseen tulikokeeseen joutuisi.

Demmonin äiti, Heather Steinkopf, ei nimittäin automaattisesti uskonut tyttärensä olevan siellä, missä kertoi olevansa, vaan vaati todisteita.

Äiti halusi tyttärensä lähettävän selfien. Steinkopf kertoi Buzzfeed-sivustolle pyytävänsä selfieitä todisteeksi satunnaisesti, jotta teinitytär ei voisi koskaan tietää, milloin joutuu sellaisen lähettämään. Äiti haluaa pyytää tyttäreltään aina tietyin yksityiskohdin tai asennoin varustettuja kuvia, jotta tämä ei voisi käyttää aiemmin otettuja kuvia puhelimestaan.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"On kai turvallista sanoa, ettei äitini luota minuun", Demmon toteaa julkaisemassaan twiitissä, jonka yhteydessä paljastaa kuvakaappaukset äitinsä kanssa käymästään keskustelusta.

Ensin äiti kyseli viesteissä tyttäreltään, missä tämä on. "Steviellä", tytär vastasi.

Äiti pyysi tytärtään lähettämään selfien yhdessä Holbrookin kanssa niin, että kummallakin olisi peukut pystyssä. Tytöt tottelivat. Tämän jälkeen äiti halusi samanlaisen kuvan, mutta valot päällä. Tytöt tottelivat.

Steinkopf kertoi epäilevänsä, että Holbrook on photoshopattu kuvaan, joten hän pyysi vielä yhden kuvan, jossa Demmonin tulisi olla ystävänsä reppuselässä. Jälleen kuvassa pitäisi olla peukut pystyssä. Ja tytöt tottelivat.

"Selvä, läpäisit testin. Hah", äiti vastasi.

Steinkopf paljasti Buzzfeedille uskoneensa tytärtään jo ensimmäisen selfien jälkeen, mutta pyytäneensä lisää kuvia omaksi viihdykkeekseen. Teini itse kertoi joutuneensa aikanaan pulaan äitinsä selfietaktiikan vuoksi ollessaan muualla kuin, missä oli kertonut olevansa.

Lähde: Buzzfeed

***

2:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.