Onko kumppanisi sinulle oikea? Tarkista nämä asiat

Pohditko, onko kohtaamasi henkilö sinulle se oikea, vai pitäisikö antaa olla? Lue seitsemän vinkkiä, jotka kertovat, onko kumppani sinulle oikea.

Usein seurustelukumppanin tunnistaa siitä, että häntä kiinnostavat samanlaiset asiat ja viihdytte hyvin yhdessä. Näitä seitsemää asiaa sinun kannattaa tarkastella uudessa suhteessasi.

1. Luonne

Tuletteko toimeen suurimman osan ajasta, vain ärsyttääkö hän sinua jatkuvasti? Huomaatko ajattelevasi "kunpa hän miettisi ennen kuin puhuu" tai "kunpa hän ei olisi niin laiska"? Se mitä näet, on se mitä saat. Älä yritä muuttaa toisen persoonallisuutta, vaan etsi joku, jonka luonne miellyttää.

2. Viestintätyyli

Kommunikoitko suoraan vai kierrellen ja kaarrellen sinulle tärkeistä asioista? Oletko passiivinen, kun hän on yliaktiivinen? Hyvässä suhteessa haluista ja tarpeista puhutaan jatkuvasti. Jos pystytte keskustelemaan, teillä on hyvät mahdollisuudet menestyä parisuhteessa.

3. Ystävät ja perhe

Pidättekö toistenne perheenjäsenistä ja ystävistä? Oletteko samaa mieltä siitä, kuinka paljon aikaa nämä ihmissuhteet vaativat? Jos tämä on hankala aihe ettekä pysty käsittelemään ajankäyttöänne muiden kanssa, voitte tehdä hallaa suhteellenne.

4. Ruokavalio ja liikunta

Noudatatko gluteiinitonta vegaani-ruokavaliota samalla kun hän on kerroshampurilaisaddikti? Nautitko surffaamisesta aalloilla, kun hän surffaa lähinnä netissä? Menevätkö ruokailutottumuksenne ja elämäntyylinne yhteen keskenään? Jos ette ole samanlaisia tällä alueella, teillä tulee varmasti paljon ongelmia jatkossakin.

5. Talous

Moni etsii kumppania, jonka elämä on taloudellisesti tasapainossa. Tämän päivän markkinoita seuratessa tasapainoinen talous ei välttämättä ole luotettavin mittari parisuhteelle.

Tärkeämpi kysymys on, onko kumppanisi vastuullinen rahankäytön suhteen? Oletteko molemmat anteliaita, annatteko molemmat rahaa hyväntekeväisyyteen? Raha on yksi suurimmista riitelyn aiheista. Helpottaa, jos teillä on samanlaiset ajatukset ja tavat käyttää rahaa.

6. Koulutus

Pariskunnat joilla on samanlaiset koulutus- ja ammatilliset taustat, sopivat hyvin toisilleen. Tällöin pareilla on jo paljon yhteistä ymmärrystä ennestään ja toiseen on helpompi samaistua syvemmälläkin tasolla. He ovat samoilla aaltopituuksilla ja ymmärtävät toisiaan.

7. Läheisyys

On monia asioita, jotka tulevat saman kategorian alle, sisältäen romantiikan ja julkisen tunteenosoitukset. Joillain pariskunnilla on erilaiset seksuaaliset tarpeensa, mikä voi johtaa ongelmiin. Yksi tärkeä avain onnistuneeseen parisuhteeseen on samanlaiset ajatukset läheisyydestä ja sen muodoista. Pohdi siis tarkkaan, menevätkö mielihalunne yhteen.

Miettiessäsi parisuhteen plussia ja miinuksia, muista, että voit muuttaa vain itseäsi. Toinen muuttuu vain jos haluaa.

Lue myös:

AVA

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja