Oletko huomannut? Suositut Instagram-tilit haalivat lisää seuraajia nyt tällä yhdellä helpolla kikalla

Jos olet ihmetellyt, miksi monet suositut Instagramin meemijulkaisijat ovat vaihtaneet tilinsä yksityisiksi, et ole ainoa. Syynä on seuraajamäärän kerryttäminen, kertoo The Atlantic -julkaisu.

VIDEO: Tiedätkö jo nämä viisi vinkkiä Instagram-sovellukselle?

Oletko jakanut kaverillesi meemin suositulta Instagram-tililtä, mutta kaverisi ei ole nähnyt sitä, koska tili on salainen? Et ole ainoa.

Useat meemien jakamisesta tunnetut tilit, joilla on jopa miljoonia seuraajia, ovat viime aikoina muuttaneet tilinsä asetuksista yksityisiksi.

Monet käyttäjät ovat muun muassa Twitterissä kertoneet olevansa todella ärsyyntyneitä asiasta ja myös ihmetelleet, miksi näin tehdään.

Tarkoituksena on saada lisää seuraajia, paljastavat The Atlanticin haastattelemat asiantuntijat.

Näin kikka toimii

Kun käyttäjä ei näe kaverinsa jakamaa meemiä, hän voi joko valittaa asiasta ystävälleen tai mennä seuraamaan tiliä itse nähdäkseen kuvan.

Tilin vaihtaminen yksityiseksi on helppoa, ja sen on todettu toimivan.

Doing Things -nimisen mediayhtiön perustaja Reid Hailey kertoo The Atlanticille, että ennen kuin hänen hallinnoimansa suuret tilit muuttuivat yksityisiksi, ne saivat noin 10 000 uutta seuraajaa viikossa.

Kun hän vaihtoi tilit yksityiseksi, alkoi seuraajia tulla 100 000 viikossa.

Helpoin tapa juuri suosituilla tileillä

Aikaisemmin helpoin tapa meemejä jakaville tileille oli kerätä uusia seuraajia Instagramin Tutustu-välilehden kautta, jonka tarkoituksena on esitellä käyttäjälle tilejä, joita tämä ei vielä seuraa, mutta joista hän voisi olla kiinnostunut.

Kun tilin vaihtaa yksityiseksi, se ei edes näy enää Tutustu-välilehdellä. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä tilin vaihtaminen yksityiseksi on muuttunut helpoimmaksi tavaksi kasvattaa seuraajamäärää.

The Sun kuitenkin arvioi, ettei sama keino kuitenkaan toimisi yksityisillä ihmisillä seuraajamäärien kasvattamiseen, sillä suosio perustuu juuri kuvien jakamiseen.

Tosin oman tilin pitämisenä yksityisenä on monia muitakin hyviä puolia, kuten se, että tiedät aina, ketkä näkevät julkaisemasi kuvat.

Lähteet: The AtlanticThe Sun

Korjattu 17.7. klo 17.10: Selvennetty ja muokattu jutun viimeistä kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja