Tajusithan tämän Instagramin uudesta ominaisuudesta? Kaikki eivät: "Minä vain poistan tilini nyt"

Instagram on saanut päivityksen myötä uuden ominaisuuden, kyselytarrat. Useat käyttäjät eivät kuitenkaan ole tajunneet, etteivät kysymykset ole anonyymeja. Aiheesta kirjoittavat Mashable ja The Sun.

VIDEO: Viisi vinkkiä Instagram-sovellukselle!

Instagram sai tiistaina uuden ominaisuuden, kyselytarrat. Kun käyttäjä lisää kyselytarran Instagramin Tarinoihin, voivat toiset käyttäjät esittää hänelle kysymyksiä kirjoittamalla ne laatikkoon. Kyselyn aloittaja voi taas vastata kuvien ja videoiden muodossa kysymyksiin Tarinoissaan.

Ominaisuutta verrattiin heti AskFM:n ja Formspringin kaltaisiin kyselypalstoihin. Näissä palveluissa ja Instagramissa on kuitenkin yksi merkittävä ero.

Instagramin kyselyt eivät ole anonyymejä.

"Täällä minä kysyn ihmisiltä, miksi he ovat rumia"

Kyselyt toimivat samalla tavalla kuin Instagram Tarinoiden äänestys ja emoji-liutin: Vastaukset eivät näy muille käyttäjille, kun kysyjä jakaa sen, mutta hän itse näkee mitä kukakin on vastannut – tai tässä tapauksessa kysynyt.

Twitterin perusteella varsin monet eivät ole tätä kuitenkaan tajunneet.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Opin, että uusi Instagramin "Esitä minulle kysymys" ei ole anonyymi, joten minä vain poistan tilini nyt, eräs käyttäjä twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kertokaa, miksi luulin, että Instagramin "Esitä minulle kysymys" on anonyymi ja täällä minä kysyn ihmisiltä, miksi he ovat rumia, toinen sanoo.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Todellakin luulin, että Instagramin "Esitä minulle kysymys" -juttu on anonyymi. Joten jos saatte kysymyksen minulta, jossa kysyn, varastoidaanko pissa kiveksiin, se ei ollut tarkoitettu sinulle. Minun mokani, kolmas kirjoittaa Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

–  "Esitä minulle kysymys" Instagramissa on vinksallaan. Julkaisin kysymyksen ihastukselleni vain tajutakseni, ettei se ollut enää anonyymi, neljäs kommentoi.

Blogipostauksessaan, jossa uudesta ominaisuudesta kerrottiin, Instagram kuitenkin selittää, etteivät kyselyt ole anonyymeja. Harva käyttäjä on todennäköisesti lukenut näitä ohjeita ja siki ehtinyt jo kysellä kiusallisia kysykyksiä.

Lähteet: Twitter, Mashable, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja