Mainos

"Olen juuri tehnyt pahimman mahdollisen asian" – äiti avautuu vaarallisesta virheestään

Äitibloggari avautuu kauheasta virheestään.

"Olen juuri tehnyt pahimman mahdollisen asian. Olen kamala äiti."

Äitibloggari Siobhan Rennie avautuu rohkeasti blogissaan kipeästä asiasta. Rennie kertoo laittaneensa eräänä iltana parivuotiaan Harryn ja Aolfe-vauvan kylpyyn kahdestaan. Äiti kertoo leikkineensä lasten kanssa vähän, mutta muistaneen sitten, että pyykit olivat laittamatta.

– Menin kulman taakse vain muutaman metrin päähän ripustamaan yhden aviomieheni paidoista. En kuullut mitään epätavallista, vain vähän loiskahduksia, Rennie kirjoittaa blogissaan.

Äiti kertoo tulleensa takaisin kylpyhuoneeseen 15–30 sekunnin päästä, ja tuolloin pieni Aolfe oli veden alla viuhtoen hädissään. Harry-poika ei ymmärtänyt hätää ja naureskeli tyytyväisenä.

– Nappasin hänet niin nopeasti pois sieltä kylvystä ja pidin häntä lähelläni... hän yski ja kirkui. Harry tajusi yhtäkkiä, ettei hän pelleillyt ja hänen naamansa venähti.

Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

– Olisi voinut käydä pahemmin. Aolfe on kunnossa. Hän yski hetken, itki vähän minun pidellessäni häntä ja itkiessäni itse, mutta muutaman minuutin päästä hän oli takaisin oma hymyilevä itsensä. Hän söi normaalisti ja meni iloisena nukkumaan. 

– Mutta silti... sitä, mitä tein, ei voi hyväksyä. Minun ei missään tapauksessa olisi pitänyt jättää heitä kahdestaan. Olin omahyväinen.

"Moni teistä pitää minua huonona äitinä"

Äiti kertoo, ettei ole koskaan tyytyväinen, jos kaikki ei ole täydellisesti. Niinpä paitakin piti ripustaa juuri sillä hetkellä.

Jos kuva ei näy voit katsoa sen täältä.

Rennie kertoo, että asia on vaikein, jonka hän on koskaan jakanut muille.

– Koska moni teistä pitää minua (nyt) huonona äitinä. Te ette koskaan tekisi niin, vai mitä? No, minäkin ajattelin niin. Mutta minulla oli hetkellinen häiriö keskittymisessäni. Varmaan ajattelin, että Harry vahtisi häntä. Tyhmä, tyhmä, tyhmä... hän on vasta 2,5-vuotias!

Äiti kertoo, että ainoa syy, jonka takia hän halusi jakaa virheensä koko kansalle, on valistamistarkoitus. Hän haluaa varoittaa muita oman kokemuksensa kautta.

– Älä koskaan ajattele, että vauvasi, oli hän kuinka vanha tahansa, on turvassa kylvyssä yksinään tai sisaruksen kanssa edes muutamaa sekuntia.

Äiti muistuttaa, ettei lapsia kiinnosta, onko kodissa kaikki tiptop, he haluavat vanhemmiltaan vain aikaa ja keskittymistä.

– Vihaan itseäni. Lapseni ovat koko maailmani ja syyllistän tästä itseäni loppuelämäni – enkä liioittele.

Katso videolta vinkit, joiden avulla opetat lapsen uimaan:

1:09

Lähde: MeOhMy

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.