Oinaan kesähoroskooppi 2019

Alkukesä ei ole kaikkein otollisinta aikaa rakkauden löytymiselle. Älä jää odottamaan, että joku tulee ja tekee sinut onnelliseksi.

Rakkaus ei välttämättä ole ykkösasia oinaiden elämässä tänä kesänä, tai siltä sinusta ainakin voi kesän alussa tuntua.

Alkukesä ei ehkä olekaan kaikkein otollisinta aikaa rakkauden löytymiselle, sillä tavanomainen vetovoimasi on jotenkin vähissä. Sinun mielialasikin heittelee laidasta laitaan, etkä oikein pysty olemaan oma kiehtova ja hauska itsesi.

Parisuhteessa oinaat ovat tottuneet pitämään ohjia käsissään. Joskus se tapahtuu niin voimallisesti, että kumppanisi voi tuntea jäävänsä sivurooliin omassa elämässään. Yritä olla vähemmän hallitseva ja anna rakkaallesikin tilaa. Kun löydätte tasapainon suhteessanne, rakkautenne kestää ja vahvistuu.

Älä ole niin epätoivoinen

Sinkkuoinaat voivat tuntea itsensä ajoittain yksinäisiksi. Sinusta voi tuntua, ettet ole yhtään mitään ilman kumppania. Vain yhdessä toisen ihmisen kanssa oikeasti elät ja olet olemassa. Älä ole niin epätoivoinen. Vaikka olisitkin yksin, sinun ei silti tarvitse olla yksinäinen ja onneton.

Älä myöskään jää odottamaan, että joku tulee ja tekee sinut onnelliseksi. Kukaan muu ei voi sitä tehdä, vaan sinun on luotava onnellisuutesi ihan itse. Voit tehdä sen rakkaan ihmisen rinnalla, tai voit koota onnellisuutesi muista hyvistä asioista elämässäsi. Niitä on paljon.

Oinas lomamatkalla

Vaihtelunhaluiset oinaat suuntaavat lomamatkallaan mielellään suuriin kaupunkeihin; sellaisiin, joiden sisältä löytyy monia erilaisia maailmoja.

Heinäkuu tuo muutoksia

Heinäkuussa tilanteeseen on tulossa muutos.  Löydät uudelleen piilossa olleen rohkeutesi ja intohimosi. Sinun vetovoimasi kasvaa, ja yhtäkkiä sinulla on ihailijoita jonoksi asti. Joku heistä voi rakastua sinuun hullun lailla, eikä tunne ole todellakaan yksipuolinen.

Ja, mikä parasta, kuumaa rakkauden kesää on vielä paljon jäljellä.

Rakkauden huumassa sinun on hyvä olla välillä myös perheesi ja ystäviesi kanssa. Hekin kaipaavat sinua, ja sinä kaipaat heitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja