Obamat viettivät 31-vuotishääpäiväänsä: "Olen onnekas, kun saan kutsua sinua omakseni"

Näin Barack ja Michelle Obama ovat muuttuneet kahdeksassa vuodessa 1:24
Tältä näytti Barack ja Michelle Obaman ensimmäinen virallinen joulutervehdys vuonna 2009.

Barack ja Michelle Obama avioituivat vuonna 1992. 

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama, 62, ja hänen vaimonsa Michelle Obama, 59, menivät naimisiin 3. lokakuuta vuonna 1992. Näin ollen hääpäivästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 31 vuotta. 

Barack muisti rakastaan Instagramissa

– Hyvää vuosipäivää, sydänkäpyseni. Michelle, olet mahtava, kiltti, hauska ja kaunis. Ja minä olen onnekas, että saan kutsua sinua omakseni, Barack kirjoitti parin yhteiskuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Michelle kirjoitti hääpäivästään Instagramiin

– 31 vuotta ja koko elämä edessä. Rakastan mennä eteenpäin elämässä sinun kanssasi, Barack. Hyvää vuosipäivää, kulta, Michelle kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime vuonna parin hääpäivän vuosipäivänä Barack ihmetteli sosiaalisessa mediassa yhtä asiaa. 

– Miche, 30 vuoden jälkeen en ole varma, miksi sinä näytät tismalleen samalta ja minä en. Tiedän kyllä sen, että voitin lotossa sinä päivänä – etten olisi voinut toivoa parempaa elämänkumppania. Hyvää vuosipäivää, kultaseni, presidentti sanaili tuolloin postauksen kuvatekstissä.

Pariskunnalla on kaksi tytärtä: Malia, 25, ja Sasha, 22. Siskokset asuvat yhteisessä kodissa Los Angelesissa. Malia on edistänyt viime aikoina Hollywood-uraansa, kun hän ohjaa Donald Gloverin tuottaman lyhytfilmin nimeltään Gilga. Sasha puolestaan valmistui taannoin Etelä-Kalifornian yliopistosta.

Lue myös:

    Uusimmat