Michele ja Barack Obama juhlistivat 30. hääpäiväänsä – kuva ikionnellisesta parista sulatti somekansan sydämet

CNN: Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama heitti uskomattoman korin – katso! 0:42
CNN: Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama heitti uskomattoman korin – katso!

Michele ja Barack Obama avioituivat 30 vuotta sitten.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama ja tämän puoliso Michelle Obama juhlistivat maanantaina 30-vuotishääpäiväänsä. Pariskunta purjehti avioliiton satamaan 3. lokakuuta vuonna 1992.

Presidentti tunnelmoi sydänkäpysten merkkipäivää Instagram-tilillään, jonne hän jakoi herttaisen kuvasarjan. Ensimmäisessä kuvassa Obamat istuvat hymyillen rannalla toisiinsa nojaten.

Toisessa kuvassa näkyy Barack + Michele -teksti, jonka kaksikko on raapustanut rantahiekkaan kera sydämen. Kolmantena on mustavalkokuva, joka on napattu parin hääpäivänä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Miche, 30 vuoden jälkeen en ole varma, miksi sinä näytät tismalleen samalta ja minä en. Tiedän kyllä sen, että voitin lotossa sinä päivänä – etten olisi voinut toivoa parempaa elämänkumppania. Hyvää vuosipäivää, kultaseni! presidentti sanailee postauksen kuvatekstissä.

Presidenttiparin onnea hehkuva kuva on ihastuttanut kaksikon faneja. Lukuisat someseuraajat ovat jättäneet sydämillä höystettyjä viestejä postauksen kommenttikenttään.

– Suloisin pari ikinä! yksi hehkuttaa.

– Hyvää vuosipäivää kauniille pariskunnalle, joka ei ole tuonut iloa vain toisilleen vaan koko maailmalle. Teitä rakastetaan ja arvostetaan. Kiitos, että olette esimerkki rakkaudesta, kunnioituksesta, rehellisyydestä ja monista muista hyvistä asioista. Toivon teille molemmille lisää yhteisiä vuosia, toinen kirjoittaa.

– Tämä on sisältöä, joka ravitsee kaikkien sitä katsovien sielua, kolmas raapustaa.

Lue myös:

    Uusimmat