Nyt osui omaan nilkkaan: Raivostunut Mersu-kuski uhkaili huoltamon työntekijää – kolaroi autonsa roskikseen

Huoltoaseman asiakkaat ja henkilökunta todistivat eilen erikoista tapahtumasarjaa, jossa on uskomattomalta kuulostavia piirteitä.

Helsinkiläinen Aki Nylund kertoo Facebookissa tankanneensa autonsa eilen maanantaina Shellillä. Nylund sanoo käyttäneensä huoltoaseman Palvelutankkaus-konseptia, jossa asiakas voi Shellin mukaan maksaa saamastaan palvelusta yhden euron, mikäli hän haluaa.

– Maksoin sen euron ja annoin toisen tippiä kaverille ja jäin kahvikuppini kanssa harrastamaan paheita sille tarkoitetulla alueella, Nylund aloittaa somehitiksi muodostuneen päivityksensä.

Nylund kirjoittaa katselleensa, kun huoltoaseman palvelutankkaaja täytti arvokkaan Mercedes-Benzin tankkia, putsasi ikkunat ja peilit, tarkisti pesunesteet ja pyyhki liat ovenpielistä.

Kuljettajan palattua myymälästä, antoi hän Nylundin mukaan – ilmeisesti huoltoaseman palvelukonseptia ymmärtämättömänä – avuliaan asiakaspalvelijan kuulla kunniansa "huijaamisesta" ja uhkasi tätä jopa potkuilla.

Mies ei mitä ilmeisimmin ollut ymmärtänyt maksun olevan vapaaehtoinen, eikä autolleen kiirehtiessään kuunnellut, kun palvelutankkaaja yritti vielä mainita hänelle asiasta.

Nylundin kertomuksen mukaan kuljettaja kiihdytti paikalta rajummin kuin olisi ollut tarpeen. Mies kolautti arvokkaan Mersunsa etukulman roskapönttöön rikkoen etuvalonsa. 

Nylund kertoo, että hän ja muut sivulliset jäivät tilanteessa sanattomiksi.

– Hiljaisuuden katkaisi eräs naishenkilö joka ojensi pojalle viiden euron setelin ja sanoi: "Kiitos, tämä oli vitosen arvoinen show. Viitsitkö tankata tuon Opelin kakkosmittarilla, niin minä käyn sillä aikaa nauramassa itseni tärviölle tuolla vessassa, kiitos", Nylund kertoo naisen lausuneen.

– Kävin hakemassa rikkalapion ja harjan myymälästä ja siivoillessani mersselin sirpalejäämistöä asfaltilta, mietin, ettei omassa maanantaissani ole itseasiassa mitään valittamista.

MTV Autot ei tavoittanut Nylundia kommentoimaan tapausta. Saimme kuitenkin puhelimen päähän St1- ja Shell-liikenneasemien ketjupäällikön Tom Hietasen.

– En pysty vahvistamaan, mutten myöskään kiistämään tapahtunutta. Vastaavia tapauksia on sattunut aikaisemmin, joten tämäkin tapaus voi olla totta, Hietanen kertoo MTV Autoille.

Hietasella ei ole toistaiseksi tietoa siitä, millä asemalla väitetty Mersu-öykkäröinti olisi tapahtunut.

– Meidän huoltoasemillamme päästään kohtaamaan asiakas monenlaisissa mielialoissa. Työntekijämme ottavat vastaan paljon positiivista kommentointia, mutta valitettavasti joskus myös negatiivista, Hietanen sanoo.

***

Viime kuussa tunteet kuumenivat myös Vantaalla.

1:29

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja