NYT: Microsoft-miljardööri Bill Gates tapasi Jeffrey Epsteinin useasti seksuaalirikoksista huolimatta: "Hänen elämäntapansa on hyvin erilainen ja jollain tavalla kiehtova"

Seksuaalirikoksista tuomitun ja syytetyn liikemiehen Jeffrey Epsteinin ympärillä kuhisi joukkoa rikkaita ja vaikutusvaltaisia ihmisiä. New York Timesin mukaan miljardööri ja ohjelmistoyhtiö Microsoftin perustaja Bill Gates ystävystyi Epsteinin kanssa tämän menneisyydestä huolimatta.

Lehden mukaan Epstein ja Gates näkivät toisiaan useasti jo vuonna 2011. Ainakin kolme kertaa Gates oli vieraillut miljardöörin talossa Manhattanilla.

– Hänen elämäntapansa on hyvin erilainen ja jollain tavalla kiehtova, vaikka ei sovikaan minulle, lehti kertoo Gatesin kirjoittaneen ystävilleen sen jälkeen kuin miljardöörit ensi kertaa tapasivat.

Gatesin tiedottaja Bridgitt Arnoldin mukaan korkean profiilin ihmiset olivat tutustuttaneet miljardöörit toistensa kanssa. Hän kertoo New York Timesille, että miehet tapasivat keskustellakseen hyväntekeväisyydestä. 

Myös Gatesin työntekijöiden tiedetään vierailleen Espteinin ökytalossa. Vuonna 2013 Gates lensi Epsteinin lentokoneella, mutta kertoo, että ei tiennyt koneen olevan Epsteinin.

Näkivät tuomiosta huolimatta

Vuonna 2008 Epstein myönsi syyllisyytensä seksin ostoon täysi-ikäiseltä henkilöltä, sekä yhdeltä alaikäiseltä henkilöltä. Hän sai 18 kuukauden rangaistuksen.

Epsteinille tarjottiin sopimusta, jonka perusteella ihmiskauppaan liittyvät syytteet hylättiin, jos Epstein tunnustaa seksin ostamisen.

Miljardöörien ensimmäinen tapaaminen oli vuonna 2011 eli kolme vuotta Epsteinin tuomion saamisen jälkeen. Arnold kertoo Gatesin katuvan tapaamisia Epsteinin kanssa. 

– Hän tietää, että se oli arviointivirhe, Arnold kommentoi. 

Epstein teki elokuussa itsemurhan vankilasellissään New Yorkissa.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja