Nuoren naisen epäitsekäs teko inspiroi somessa – auttoi koditonta metromatkalla

Nuoren naisen odottamaton teko inspiroi auttamaan: "En epäröinyt hetkeäkään!"

Marraskuun sää voi tuntua kylmältä kenestä tahansa, mutta erityisen kylmältä se tuntuu ilman kenkiä kulkeville. New Yorkin metrossa töistä kotiin matkalla olleen 26-vuotias Kay Brownin katse kiinnittyi kodittoman naisen paljaisiin jalkoihin marraskuun kylmyydessä. Hän ei jättänyt asiaa sikseen, vaan päätti auttaa naista odottamattomalla tavalla. 

"En epäröinyt hetkeäkään"

Brown ei voinut jättää koditonta naista pulaan, vaan riisui omat kenkänsä naisen hyväksi. Koditon nainen alkoi itkeä ja kysyi monta kertaa, olenko varma asiasta, Brown kertoo Today.comille. 

– En epäröinyt hetkeäkään, minun oli pakko tehdä tämä. Voin mennä ostamaan uudet kengät huomenna, mutta kodittomalla naisella ei ollut mitään, Brown lisää. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Epäitsekkään teon jälkeen Brown matkusti vielä noin 20 minuutin metromatkan kotiinsa pelkät sukat jalassaan. Samaan aikaan metrossa matkustanut mies halusi varmistaa tämän epäitsekkään naisen pääsevän turvallisesti kotiinsa. Hän luovuttikin ohuet sukat jaloissaan kulkevalle Brownille paksut urheilusukat. Ystävällinen teko inspiroi heti siis myös muita matkustajia.  

Halusi jakaa positiivisuutta

Brown muistuttaa, että on tärkeää auttaa muita, koska ikinä ei voi tietää, milloin itse kaipaa apua. Jokaisen tulisi osata asettua hetkeksi toisen asemaan, Brown kommentoi tekoaan. 

Hän oli aluksi haluton jakamaan ystävällistä tekoaan sosiaalisessa mediassa, koska ei halunnut tehdä itsestään sankaria. Hän päätti kuitenkin jakaa tarinansa Facebookissa, jotta se innostaisi ihmisiä tekemään toisilleen pieniä ystävällisiä tekoja aivan arkisissakin tilanteissa.

Brown kommentoi, että sosiaalinen media on nykyisin täynnä negatiivisuutta, jonka vuoksi hän halusi jakaa myös jotain positiivista. Kuvaa on jaettu jo liki 8 000 kertaa, ja se on kerännyt jo melkein 30 000 tykkäystä.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja