Norwich-luotsi uskoo Teemu Pukin ja muiden avainpelaajien jäävän putoajajoukkueeseen – "Olen aika luottavainen"

4:06
Videolla kuvaa Norwichin edellisestä ottelusta.

Sarjaporrasta alemmas kauden päätteeksi putoavan Norwichin päävalmentaja Daniel Farke uskoo, että joukkueen avainpelaajat jatkavat seurassa myös ensi kaudella.

Norwichin putoaminen varmistui lauantaina, kun West Ham löylytti Kanarianlintuja 4-0-lukemin.

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Norwich on kamppaillut kauden alusta lähtien putoamista vastaan, mutta lauantaina viimeisetkin haaveet säilymisestä murskaantuivat. Joukkue on kolme kierrosta ennen kauden päättymistä sarjan viimeisenä kuuden pisteen erolla edellä olevaan Aston Villaan.

Vaikka joukkueen kausi on ollut heikko, on kauteen mahtunut myös Norwichin pelaajien aiheuttamia valonpilkahduksia. Esimerkiksi Todd Cantwell, Emiliano Buendia ja 11 maalia takonut Teemu Pukki ovat osoittaneet pärjäävänsä Valioliigassa erinomaisesti.

Farke on kuitenkin toiveikas siitä, että kaikki seuran avainpelaajat jäävät putoamisesta huolimatta Norwichin riveihin.

– Olen aika luottavainen, että pystymme pitämään kaikki meidän parhaat pelaajamme. Emme yritä maksimoida tulojamme, vaan maksimoida menetyksemme jalkapallokentällä. Tarvitsemme avainpelaajiamme, Farke sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

Pahimmillaan Norwich voisi menettää jopa puolen tusinaa pelaajaa, mikä jättäisi suuren loven putoajajoukkueen riveihin. Vastaavanlaisia menetyksiä olisi vaikea paikata, mikä taas hankaloittaisi seuran tavoitetta palata Valioliigaan.

– Toivoisin, että he ovat halukkaita jäämään, ja me voimme aloittaa uuden projektin kanssa työskentelemisen., Farke sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja