Norwich-luotsilta karun rehellinen lausunto tylystä kaudesta – "Välillä näytti kuin miehet olisivat pelanneet poikia vastaan"

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli karun rehellinen putoamisen varmistaneen 0-4-tappion jälkeen.

Norwichin putoaminen varmistui, kun se jäi täysin West Hamin jyrän alle lauantaina.

– Olen pahoillani, ettemme pystyneet ihmeeseen. Olen vastuullisessa roolissa ja pettynyt, etten pystynyt toiseen ihmeeseen. Tämä oli ikävä päivä. Kyse ei ole siitä, että tämä tulisi meille odottamatta, mutta se sattuu silti, Farke sanoo Norwich Evening Newsin mukaan.

Farke myöntää rehdisti, ettei joukkueen laatu ja leveys olleet aivan Valioliigan tasolla. Joukkue vahvistui kesän ja kuluneen kauden aikana vain vähän, mikä näkyi tuloksissa, koska sarjaportaiden välinen tasoero on merkittävä.

– Sanoin ensimmäisestä päivästä lähtien, että meillä oli viiden prosentin mahdollisuus säilyä ilman rahan tuhlausta. Tänään pelasimme lähes samalla kokoonpanolla kuin Championshipissä. Menestyminen ei siis ollut realistista. Olin kuitenkin täysin sitoutunut tähän, koska se oli tärkeää meille pitkällä tähtäimellä, Farke summaa.

Norwich sai kauden aikana useita tylyjäkin selkäsaunoja.

– Kaikella kunnioituksella tällä tasolla pelaavia pelaajiani kohtaan, mutta tällä kaudella pelimme näytti välillä kuin miehet olisivat pelanneet poikia vastaan. Meidän piti olla parhaimmillamme, jotta saimme tuloksia. Me yritimme ylisuoriutua, mutta kertoimet olivat meitä vastaan, Farke summaa.

Lue myös:

    Uusimmat