Nopeasti raskaaksi? Paranna mahdollisuuksiasi näiden seksiasentojen avulla!

Haaveiletko nopeasti raskaaksi tulemisesta? Kokeile seuraavia kikkoja onnistuaksesi.

Moni pariskunta haaveilee perheenlisäyksestä, mutta raskaaksi tuleminen ei aina ole niin yksinkertaista. Erään tutkimuksen mukaan tietyt rutiinit, kuten säännöllinen nukkumaanmenoaika, voivat auttaa naista raskaaksi tulemisessa.

On lisäksi tutkittu, mihin kellonaikaan lapsesta haaveilevan pariskunnan kannattaisi harrastaa seksiä.

Myös kalan syömisen on todettu parantavan seksielämää ja siten myös raskaaksi tulemista. Siksi perheenlisäyksestä haaveilevan pariskunnan kannattaakin syödä kalaa kahdesti viikossa – tulokset saattavat yllättää. 

Mikäli haaveissanne on lapsi, kokeilkaa myös alla olevia Health-sivuston suosittelemia seksiasentoja. Niistä voi olla apua siinäkin tapauksessa, jos kaipaatte vaihtelevuutta seksielämäänne. 

1. Lähetyssaarnaaja

Kenties tuttua tutumpikin seksiasento – lähetyssaarnaaja – antaa parhaat mahdollisuudet onnistua.

Tämä on selitettävissä sillä, että lähetyssaarnaaja-asennossa miehen siittiöt pääsevät mitä todennäköisimmin sinne, minne kuuluukin.

Jotta asento olisi optimaalisin raskaaksi tulemisen suhteen, naisen tulee maata esimerkiksi tyyny selän alla, jotta lantio on aavistuksen koholla. Kun mies on lauennut, hänen tulisi jäädä naisen sisään muutaman minuutin ajaksi.

Kun siemensyöksy on tapahtunut, naisen tulisi pysyä selällään noin 20 minuutin ajan ennen kuin nousee ylös.

2. Takaapäin-asento

Monet pariskunnat rakastavat tätä seksiasentoa, sillä se mahdollistaa sen, että mies voi työntyä syvälle. Tämä taas on erittäin hyvä, mikäli yhdynnän tavoitteena on raskaaksi tuleminen: miehen penis on lähellä kohdunkaulan suuta, mikä tarkoittaa sitä, että siittiöt pääsevät siemensyksyn myötä optimaalisesti kohdunkaulan läpi.

3. Jalat olkapäillä

Asento on lähetyssaarnaaja pienellä twistillä: nainen makaa selällään miehen alla, ja naisen jalat ovat miehen harteilla. Tämä tekee naisen lantion asennosta hieman viiston, mikä helpottaa siittiöiden pääsyä kohtuun.

4. Lehmityttö väärinpäin

Tämä asento on monen naisen suosikki, sillä ohjakset ovat naisella. Mies on makaa selällään ja nainen istuu hajareisin miehen päällä, selin miehen kasvoihin nähden. Tässä asennossa nainen pystyy säätelemään, kuinka syvälle ja missä kulmassa penis tulee vaginaan.

Mitä syvemmälle penis pääsee, sitä helpompi siittiöillä on päästä kohtuun ja sitä helpompi naisen on tulla raskaaksi – karkeasti ilmaistuna.

5. Kottikärryt

Jos mielitte saada lapsen ja olette fyysisesti tarpeeksi hyvässä kunnossa, kokeilkaa kottikärry-asentoa. Asento muistuttaa tavallista takaapäin-asentoa, sillä mies työntyy naisen sisään takaa. Ero on kuitenkin se, että mies pitelee naisen jalkoja ilmassa – ikään kuin pitelisi kottikärryn kahvoja käsissään.

Aivan kuten perinteisemmässä takaapäin-asennossa, myös kottikärry-asento mahdollistaa miehen työntymisen mahdollisimman syvälle ja on siten miehen lauettua optimaalinen asento raskaaksi tulemiselle.

Sen lisäksi, että asento antaa puitteet raskaaksi tulemiselle, se käy myös hyvästä kuntoilusta.

6. X-Factor

Tässä asennossa pari on toisiaan vasten ja muodostaa jaloillaan ikään kuin sakset. Kuten aiemmin mainitut seksiasennot, myös tämä mahdollista peniksen pääsyn mahdollisimman lähelle kohdunkaulan suuta.

Tämä seksiasento on intiimi ja romanttinen. Siksi se onkin loistava asento raskaaksi tulemiselle – onhan lapsen saaminen iso askel parin elämässä.

Lähde: Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja