NHL:n yön suomalaistilastot: Edmonton Oilersin Mikko Koskinen vaihteeksi hävinneiden puolella – New Jersey Devils tulitti penkille toisessa erässä

Kolmen pelin NHL-kierroksella pelissä oli vain kaksi suomalaista. Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen vaihdettiin pois maalilta New Jersey Devilsiä vastaan.

Koskisella oli viisi peräkkäistä voitto-ottelua alla, mutta New Jersey Devils oli liian paha pala. Oilers joutui taipumaan lukemin 3–6.

Koskinen aloitti maalissa, mutta hänet vedettiin pois neljän päästetyn osuman jälkeen toisessa erässä, ja Anthony Stolarz hoiteli homman loppuun. Joel Quennevillen 4–2-osuma ajassa 32.49 oli liikaa. Koskinen torjui 14 kutia.

Samalla New Jersey Devils katkaisi seitsemän ottelun tappioputkensa.

–  Maalivahdillamme oli vaikea ilta. Hänellä ei ole ollut niitä monta, ja jokainen virhe johti maaliin. Olimme liian löysiä puolustuksessa, Oilersin päävalmentaja Ken Hitchcock sanoi Oilersin nettisivuilla.

Oli Oilersilla ilonaiheitakin. Connor McDavid ylti 100 pisteen rajaan kolmantena kautena peräkkäin.

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen oli sivussa ottelusta aivotärähdyksen jälkioireiden takia.

Granlund Ma  VAN 0+0 +1 0 4  - 21.08

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.

Alla olevalla videolla Teuvo Teräväisen tehoilta aiemmalta kierrokselta.