Mainos

Nelinkontin lastenhuoneen lattialla – äidin leikkisällä kuvalla tärkeä sanoma

Epäitsekkään teon tehneellä äidillä on kaikille perheille erittäin tärkeä muistutus.

Facebookin Love What Matters -sivustolla oman tarinansa jakanut äiti kertoo joutuneensa taannoin erikoisen päätöksen eteen. Perheen sukulainen pyysi heitä ottamaan luokseen kaksi lasta, jotka olivat vaarassa joutua kodittomiksi. Perheellä oli jo entuudestaan kaksi lasta, eikä tilaa ollut liiaksi, mutta äidille päätöksenteko osoittautui kuitenkin helpoksi. 

– Olimme perhettä, joten totta kai otimme heidät ja ahtauduimme kaikki pieneen kotiimme, äiti kertoo.

Eräänä iltana tapahtui kuitenkin jotain, joka sai äidin ymmärtämään tekonsa todellisen merkityksen.

Elämä tuo eteemme ihmeellisiä asioita

Äiti kertoo eräänä iltana laittaneensa 1,5 vuoden ikäisen sukulaispoikansa nukkumaan koottavaan lastensänkyyn, mutta poika ei halunnut millään nukahtaa, vaan ryhtyi puhumaan taukoamatta. Äiti kertoo menneensä pojan luo, joka oli niin iloinen kuin vain voi olla, ja ryhtyneensä juttelemaan hänelle takaisin. Äiti kertoi pojalle rakastavansa häntä ja kehotti painamaan pään takaisin tyynyn.

Kun poika kävi sänkyyn makaamaan, he aloittivat leikin. Poika työnsi päätään sängyn verkkoa vasten ja äiti peruutti. Kikatuksen täyteistä leikkiä jatkui viiden minuutin ajan, jonka aikana perheen tytär ehti napata tilanteesta kuvan. Äiti kertoo löytäneensä kuvan puhelimestaan vasta noin viikkoa myöhemmin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Huone oli todella sekaisin, hiukseni olivat katastrofi ja olin todella väsynyt. Olin ihan unohtanut, millaista oli, kun oli neljä lasta talossa! äiti kertoo tilanteesta.

Hän kertoo olleensa aluksi erittäin häpeissään huoneen sotkuisuudesta ja vaatteista, jotka paljastivat hänen valkean ihonsa. Alkujärkytyksen jälkeen äiti kuitenkin ymmärsi kuvan kiteyttävän hyvin sen, mitä elämä meille aina silloin tällöin tekee.

– Pesualtaassa makaavat likaiset astiat, sotkuinen talo, ja loppumattomat pyykkikasat, ovat ikuisesti ok minulle, kun vain saan hymyn lasten kasvoille. Se on tärkeintä. Kuinka suurelta sydämesi tuntuukaan päivän lopussa, äiti kiteyttää.

Äidin viesti on selkeä: Unohdetaan turhista asioista stressaaminen ja keskitytään paljon tärkeämpiin asioihin, kuten perheeseen!

Lähde: Facebook 

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.