Natalie Portmanin avioero on nyt virallista – laittoi hakemuksen kaikessa hiljaisuudessa viime kesänä

Näyttelijä Natalie Portman ja koreografi Benjamin Millepied ovat nyt virallisesti eronneet. 

Näyttelijä Natalie Portmanin, 42, ja koreografi Benjamin Millepiedin, 46, avioero on nyt virallista sen jälkeen, kun pari viime vuonna lähti eri teille kaikessa hiljaisuudessa. Portmanin edustaja on vahvistanut tiedon Peoplelle

Portman jätti avioerohakemuksen viime heinäkuussa 11 vuoden avioliiton jälkeen, ja helmikuussa 2024 aviero saatiin Ranskassa päätökseen. 

Ex-pari asui Ranskassa poikansa Alephin, 12, ja tyttärensä Amalian, 7, kanssa.

Toukokuussa 2023 mediassa julkaistiin tietoja Millepiedin avioliiton ulkopuolisesta suhteesta. 

– Se oli aluksi todella vaikeaa hänelle, mutta hänen ystävänsä kerääntyivät hänen ympärilleen ja auttoivat häntä pahimman yli. Natalie on selvinnyt todella vaikeasta ja tuskallisesta vuodesta, mutta hän on tullut siitä vahvempana ulos ja löytää iloa perheestään, ystävistään ja työstään, pariskunnan ystävä kertoi Peoplelle.

Pariskunta on alusta asti keskittynyt auttamaan lapsiaan sopeutumaan tilanteeseen, ja heidät on kuvattu viime vuoden aikana useaan otteeseen yhtenäisenä perheenä.

– Hänen suurin prioriteettinsa on ollut varmistaa, että siirtyminen on sujuvaa hänen lapsilleen. Hän ja Ben todella rakastavat lapsiaan ja ovat yhtä lailla keskittyneet olemaan parhaita mahdollisia yhteisiä vanhempia. Mikään ei ole tärkeämpää, sisäpiiriläinen kertoi. 

Portmanin ei ole nähty käyttävän vihkisormustaan viime kevään jälkeen. 

Kesäkuussa 2023 lähde kertoi Peoplelle, että Millepied teki kaikkensa saadakseen Natalien antamaan hänelle anteeksi ja pitääkseen heidän perheensä yhdessä.

Ex-pari meni naimisiin 4. elokuuta 2012 tavattuaan toisensa Black Swan -elokuvan kuvauksissa vuonna 2010. Millepied opetti pääosan esittäjä Portmanille tuolloin balettia. 

Millepied on toiminut koreografina myös elokuvassa Dyyni: Osa kaksi ja Portman puolestaan kuvaa parhaillaan elokuvaa Fountain of Youth.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat