Natalie Portman kommentoi huhuja miehensä avioliiton ulkopuolisesta suhteesta

Näyttelijä Natalie Portmanin aviomiehellä Benjamin Millepiedillä on huhuttu olevan avioliiton ulkopuolinen suhde, joka on lähteen mukaan jo ohi. 

Näyttelijä Natalie Portman, 42, ei ole kiinnostunut yksityiselämäänsä koskevista spekulaatioista. Ranskalainen Voici-sivusto julkaisi vuonna 2023 artikkelin, jossa väitettiin, että Portmanin aviomiehellä tanssija-koreografi Benjamin Millepiedillä, 46, on liiton ulkopuolinen suhde. 

Portman otti kantaa yksityiselämänsä spekulaatioihin Vanity Fairin 21. helmikuuta julkaistussa artikkelissa. 

– Se on kamalaa, enkä halua osallistua siihen, Portman sanoi. 

Haastattelijan kerrottua, ettei hänkään pidä asia kysymisestä, Portman sanoi, että hän voi kuvitella. 

Portman ja Millepied menivät naimisiin vuonna 2012. 

Portman kertoi Vanity Fairille myös, miten pitää Los Angelesia ja Pariisia toisiaan täydentävinä kaupunkeina. Molemmat tuntuvat hänestä kodilta. 

– Rakastan sitä, että minulla on molemmat elämässäni. Vietän hyvin ei-hollywoodilaista elämää L.A:ssa, asun itäpuolella. Minulla on joitakin ystäviä, jotka ovat viihdeteollisuudessa, mutta myös monia ystäviä, jotka eivät ole, emmekä me tee alan juttuja, kun hengailemme yhdessä. Emme käy Hollywoodin juhlissa, vaan syömme illallisia kotona takapihalla, Portman kertoi. 

Pariisia Portman pitää unelmana, ja kokee olevansa onnekas, kun saan asua siellä ja elää valtavan stimuloivaa kaupunkielämää uskomattomien ystäviensä kanssa.

Portman ja Millepied, 46, tutustuivat Black Swan-elokuvan puitteissa, jossa Portman oli pääosassa ja Millepied koulutti näyttelijää baletin saloihin. He alkoivat ihastua toisiinsa, ja kuvausten päättyessä he seurustelivat.

Vain vuotta myöhemmin he olivat jo kihloissa ja odottivat ensimmäistä lastaan. Kun Portman ja Millepied olivat toivottaneet Aleph-pojan tervetulleeksi vuonna 2011, he menivät naimisiin Kalifornian rannikolla järjestetyssä seremoniassa vuonna 2012. Myöhemmin he saivat Amalia-tyttären vuonna 2017.

Peoplen tavoittaman lähteen mukaan Millepiedin suhde "oli lyhytikäinen, ja se on ohi".

– Hän tietää tehneensä valtavan virheen ja tekee kaikkensa saadakseen Natalien antamaan hänelle anteeksi ja pitääkseen heidän perheensä yhdessä, lähde kertoi Peoplelle kesäkuussa 2023.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat