Nämä tatuoinnit kaduttavat tähtiä

Joskus myös tyylitietoiset tähdet sortuvat tyylimokiin. Nämä julkkikset katuvat tatuointejaan.

Tatuoinnit jakavat aina mielipiteitä. Laulaja Demi Lovato uutisoi vastikään äitinsä hurjistuneen tyttärensä kuvista niin paljon, että perhesopu oli koetuksella.

– Ajauduin kamalaan riitaan äitini kanssa, kun otin käsivarteeni lintutatuoinnin, laulaja kertoo.

Lovaton mukaan kysymys on sukupolvieroista. Lovaton isällä ei kuitenkaan tunnu olevan mitään ihon kuvittamista vastaan.

– Hän ei ole maininnut minulle ikinä tatuoinneistani, mikä on aika hassua.

Lovato myöntää katuvansa osaa tatuoinneistaan. Hän on harkinnut poistattavansa ranteessaan olevat huulten kuvat sekä sanat rock´n´roll ja peace, jotka löytyvät naisen sormista.

Megan Fox katuu Marilyn Monroeta

Myös näyttelijä Mefan Fox on kertonut avoimesti katuvansa joitakin tatuointejaan. Tähti on käynyt laserhoidoissa poistamassa käteensä tatuoitua Marilyn Monroen kuvaa. Vielä vuosia sitten hän uskoi rakastavansa kuvaa ikuisesti.

– Kaikki varoittivat minua ja sanoivat, että tulee vielä päivä, jolloin en halua tatuointeja enää. He uskoivat minun kasvavan aikuiseksi, Fox muistelee.

– Olin kuitenkin itsepäinen ja uskoin, että rakastan tatuointejani ikuisesti. Ajattelin, että pitäisin tatuointeja tulevaisuudessa ikään kuin kirjana menneisyydestäni, joka muistuttaa minua kaikesta, mitä rakastin nuorempana. Asia ei ole lainkaan niin, näyttelijä myöntää.

Angelina Jolie katuu ex-tatuointia

Kun näyttelijä Angelina Jolie oli naimisissa ohjaaja Billy Bob Thorntonin kanssa, nainen tatuoi miehensä nimen olkapäähänsä. Kuva on sittemmin korvattu uudella.

Laulaja Kelly Osbourne on myöntänyt suorasukaiseen tapaansa, että useimmat hänen tatuoinneistaan ovat erehdyksiä.

– Yksi tatuoinneistani esittää koskettimia, enkä edes osaa soittaa pianoa, Osbourne on sanonut.

Maailman rumimmaksi tähtitatuoinniksi on äänestetty moneen otteeseen Scarlett Johanssonin värikäs kuva, joka koristaa naisen kättä. Useita tatuointeja omistava näyttelijä tuntuu viis veisaavan kritiikistä. Johansson on sanonut rakastavansa kuviaan ja kertonut pitävänsä niiden merkityksen salassa.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittaiset lähteet: Female First, Hello Giggles

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja