Nämä ovat kesän 2013 kuumimmat bikinitrendit

Kesällä 2013 uima-asumuodissa yhdisteleminen ja värit ovat in.

Alusvaateliike Changen ketjujohtaja Marjo Topi kertoo, että kesällä saa pukeutua useisiin väreihin.

– Uima-asutrendeissä raikkaat, selkeät ja kirkkaat värit ovat in, kertoo Marjo Topi.

Trendikkäiden keltaisen, turkoosin ja punaisen lisäksi tulossa on myös eksklusiivisempia värejä, kuten suklaanruskeaa ja varmaa klassikkoa, mustaa. Topi muistuttaa, että yksi kriteeri uima-asulle on myös sen kunto.

– Uima-asuissa trendikästä on hyvä kunto, ja se, että se on oman tyylinen, Topi muistuttaa.

Asu ei saa olla liian suuri, eikä liian pieni.

Värit ovat kesällä 2013 selkeitä. Keltaisen ja punaisen lisäksi asuja löytyy pilkullisina ja raidallisina. Uima-asuissa on myös paljon korostusvärejä.

– Asu ei olekaan suora keltainen, vaan saumoissa voi olla valkoista, oranssia tai vihreää, jolloin keltainen saadaan hohtamaan entistä keltaisempana.

Keltainen ja minttu ovat trendikkäitä värejä myös uima-asumuodin ulkopuolella 2013. Lisäksi punainen tekee tuloaan. Vaikka punainen usein mielletään joulun punaiseen väriin, on uima-asupuolen trendikästä pukeutua kirkkaaseen ja oranssiin vivahtavaan punaiseen.

Pilkut ja raidat tulevat retrotrendistä, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi sinisen kanssa. Laivastonsininen teema pysyy uima-asuissa edelleen.

Myös mustavalkoinen ja valkomusta ovat klassisia yhdistelmiä, jotka sopivat aikuiselle naiselle. Nuori ja trendihakuinen nainen valitsee printtikuvion, esimerkiksi punavalkopilkullisen tai -raidallisen asun.

Myös Seppälässä noudatetaan samoja raameja kesän 2013 bikinimuodissa. Perusajatuksena on mix & match, eli yhdistele ylä- ja alaosia oman rantatyylisi mukaisesti. Bikinimallistossa juhlistetaan graafista mustavalkoista sekä raikkaita värisävyjä.

Kesän ykköstrendejä ovat hapsubikinit, joita löytyy useissa eri väreissä ja malleissa.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: Shutterstock, Change, Seppälä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja