Mainos

Bikinirajat kuntoon – katso eri sheivaustyylit!

Nyt on aika hoitaa bikinirajat rantakuntoon. Katso trimmauksen eri tyylit ja trendit!

Kesä on täällä ja nyt on korkea aika hoitaa bikinirajat rantakuntoon. Bikiniraja ja kainalot halutaan pitää siisteinä etenkin kesällä, jolloin vaatteet ovat niukempia ja paljastavampia kuin talvella. Varsinkin tulevan kesän morsianten täytyy valmistautua hääyötä ja häämatkaa varten. Kukapa tahtoisi keikistellä tuoreen aviomiehensä edessä alusasussa ja uimapuvussa ihokarvat rehottaen?

Sileä iho 10 minuutissa

Ihokarvanpoistoon on tarjolla useita eri menetelmiä; ajelu, sokerointi, vahaus, laser, jopa pinsetit. Kotikonstein bikinirajan ja kainalot kannattaa kuitenkin siistiä ihokarvanpoistovoiteella ja kylmävahaliuskoilla, jotka sopivat juuri pienten ja herkkien ihoalueiden ihokarvojen poistoon.

Herkille alueille kannattaa valita ihokarvanpoistovoide, joka sisältää ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa ja suojaavaa E-vitamiinia. Ihokarvanpoistovoiteen annetaan vaikuttaa puhtaalla iholla viisi minuuttia, minkä jälkeen voide poistetaan erikoismuotoilulla muovilastalla. Ihokarvanpoiston jälkeen iholle kannattaa levittää jälkihoitovoidetta, jonka keramidit suojaavat ja vahvistavat ihoa.

Bikinirajat kuntoon 4 viikoksi


Kylmävahaliuskat siistivät ihoalueet 4 viikoksi. Valitse mahdollisimman kapeat liuskat, niin pystyt siistimään pienet ihoalueet helpommin. Kunnollisilla liuskoilla voidaan poistaa 2–5 millimetrin pituisia ihokarvoja jopa neljäksi viikoksi, sillä liuskoilla ihokarva lähtee juurineen.

Bikinirajan ja kainaloiden kiharaiset ihokarvat voivat kasvaa ihon sisälle etenkin höyläämisen ja vahauksen jälkeen. Tämän seurauksena iholle nousee punaisia, kutiavia ja joskus jopa kivuliaita näppyjä.Eri kosmetiikkamerkeiltä saa voiteita ja linimenttejä, jotka hillitsevät ihokarvojen kasvamista sisäänpäin ja estävät siten kiusallisten näppyjen syntymisen.

Bikinirajojen eri tyylit


Bikiniraja voidaan trimmata useaan eri muotoon – olipa kyseessä sitten karvaisempi tai karvattomampi raja. Brasilialainen bikiniraja on täysin sileä ja karvaton. Amerikkalaisessa trimmauksessa bikinirajalta on poistettu vain ne ihokarvat, jotka jäävät bikinihousujen ulkopuolelle. Ranskalainen bikiniraja on kapea ihokarvakaistale, joka on noin 1,5 senttimetriä leveä ja noin 3 senttimetriä pitkä. Luonnollisessa trimmauksessa bikinirajalta ei ole poistettu yhtään ihokarvaa, vapaamuotoinenraja taas on muotoiltu suosikkikuvion mukaiseksi, esimerkiksi sydämeksi, tähdeksi tai salamaksi. Nyt vain valitsemaan oma tyyli!


MTV3 Helmi

Kuvat: Veet, Shutterstock

Lähde: Veet

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.