Näin valitset täydelliset bikinit vartalotyyppisi mukaan

Loppukevät ajaa kesää innolla odottavia naisia bikinikaupoille. Kaikki bikinimallit eivät kuitenkaan istu hyvin aivan jokaiselle kropalle, mutta oikeilla vinkeillä jokaisen on mahdollista löytää bikinit, jotka imartelevat vartaloa.

Onko sinulla sporttinen vartalo, suuret rinnat tai poikamainen kroppa? Tuntuuko sinusta siltä, ettei hyvin istuvia bikineitä saa etsiä kuin neulaa heinäsuovasta? Nappaa vinkit, joilla täydellisten bikinien metsästys tuottaa tulosta!

Rihannan päärynävartalo

Laulaja Rihannan, 24, päärynävartaloon sopivat upeasti kesän trendikkäimmät värikkäät bikinit. Rihannan ja muiden päärynävartaloisten pienet rinnat saavat toivottua korostusta näyttävistä printeistä. Pienetkin yksityiskohdat yläosassa tuovat rantatyyliin yllättävän paljon toivottua korostusta.

– Etsi bikinit, joiden yläosa on koristeltu, sillä se tasapainottaa vartalon muotoja. Alaosan olisi hyvä olla pin-up tyylisesti korkea, Olga Olssonin suunnittelija Ruth Ferguson neuvoo.

Tänä kesänä tarjolla on paljon erilaisia värikkäitä bikinejä. Muodikkaimpien värien kirjo näkyy upeasti myös bikinivalikoimissa. Korkeavyötäröinen bikinialaosamalli tulee tänä kesänä olemaan kesän bikinimallistojen piristys tavanomaisten matalavyötäröisten alaosien rinnalla.

Cameron Diazin sporttinen kroppa

Näyttelijä Cameron Diazin, 39, urheilullinen kroppa vaatii bikineiltä naisellisuutta. Urheilullisen vartalon parhaita puolia on helppo korostaa bikinien herkkien ja naisellisten yksityiskohtien avulla.

– Värikkäät ja olkaimettomat bikiniyläosat sopivat urheilullisille naisille. Olkaimeton yläosa tasapainottaa näyttävien olkapäiden luomaa vaikutelmaa, Violet Laken suunnittelija Ursula Lake kertoo.

Olkaimettomassa bikiniyläosassa on myös se hyvä puoli, ettei rusketusraitoja tarvitse pelätä samaan malliin kuin muiden bikinimallien kanssa.

Olkaimeton bikiniyläosa sopii myös topin kuin topin alle mukavasti, eivätkä olkaimet pilaa kesäistä tyyliä olkaimettomassakaan mekossa.

Rachel Bilsonin pikkuruinen vartalo

Pienikokoinen näyttelijä Rachel Bilson, 30, ei varmasti halua hukkua massaan – muiden pikkuruisten naisten tapaan. Vaikka tyyli olisi sporttinen, ei lyhyitä jalkoja ole syytä piilotella esimerkiksi hipster-mallisten shortsimaisten bikinialaosien alle.

– Vältä poikamaisia alaosia, sillä ne saavat jalat näyttämään entistä lyhyemmiltä. Sivusta sidottava ja värikäs bikinialaosa pitää huolen siitä, että sinut huomataan! Lake neuvoo.

Romanttisen tyylin ja erilaisten kukkakuosien lyödessä läpi muotirintamalla ensi kesänä myös bikinimallistoista löytyy paljon naisellisia yksityiskohtia, jotka pukevat eritoten pienikokoisia naisia. Ensi kesänä poikamaisimmallakin naisella on oiva tilaisuus kokeilla naisellisia bikinimalleja ja -printtejä.

Megan Foxin pitkä kroppa

Näyttelijä Megan Foxin, 26, pitkä vartalo asettaa sopivimmalle bikinimallille niin ikään omat haasteensa. Kun jalat ovat lyhyet, ei mielikuvaa halua lisätä missään nimessä entisestään. Pikkuruinen bikinialaosa on avainsana, kun pitkälle kropalle etsii sopivinta bikinimallia.

– Seksikkäät uimapuvut, string-malliset bikinit ja bikinit, joiden vyötärönauha on korkealla saa jalat näyttämään pidemmiltä, suunnittelija Melissa Odabash vinkkaa.

Erilaisia uimapukumalleja on tulevana kesänä tarjolla bikinien rinnalla huomattavasti viime vuosia enemmän. Myös bikinien ja uimapukujen välimaastossa poukkoilevia uima-asuja kuuluu tulevan kesän useampiin mallistoihin. Ole rohkea ja kokeile kesän uutuuksia uskaliaasti, jos mielit kääntää rannalla katseet!

Kim Kardashianin kurvikas vartalo

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 31, haasteet bikinivalinnassa keskittyvät upeiden kurvien korostamiseen – sortumatta ylilyönteihin. Uhkeilla naisilla on usein ongelmia sopivan bikiniyläosan löytämisen kanssa, sillä suuret rinnat kaipaavat erityisen paljon tukea. Oman vartalon asettamia vaatimuksia kannattaakin kuunnella tarkkaan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut myös bikinivalinnan suhteen.

– Kaarituet tukevat parhaiten ja niskasta sidottava bikiniyläosa kohottaa rintoja mukavasti. Myös selästä sidottava bikinimalli on hyvä, Heidi Klein -brändin perustaja Heidi Gosman kertoo.

Vaikka kaarituellinen bikinimalli saattaa tuntua rintaliiveihin tottuneesta hieman tylsältä, on malli suositeltavin ainakin silloin, jos rannalla mielii harrastaa urheilullisia aktiviteetteja. Tarjolla on kesän kirkkaiden muotivärien siivittämänä paljon pirteitäkin bikineitä, joissa on kaarituet. Mallia ei kannata lytätä tylsänä ennen kuin on tutustunut kesän valikoimaan!

Katie Holmesin poikamainen kroppa

Näyttelijä Katie Holmesin, 33, vartalo on poikamainen. Mielikuvan häivyttämiseksi Holmesin ja muiden hoikkien ja pienirintaisten on syytä etsiä tulevan kesän bikineihin naisellisia vivahteita. Pirteät ja naiselliset yksityiskohdat tuovat rantatyyliin myös kaivattuja yksityiskohtia.

– Etsi bikiniyläosa, jossa on kuvioita. Niskasta sidottava bikiniyläosa tuo rintoihin toivottua kohotusta, suunnittelija Lisa Marie Fernandez kertoo.

Pienirintaiselle naiselle tulevan kesän bikinimallistot ovat oikea kultakaivos, sillä tarjolla on valtavasti bikineitä, joiden yläosissa keikkuvat näyttävät röyhelöt. Kun rinnat ovat pienet, korostavaa näyttävä bikiniyläosa rintavarustusta. Vaikka oma tyyli ei olisi naisellinen, voi poikamaiseenkin tyyliin saada pilkettä silmäkulmaan pienellä naisellisella yksityiskohdalla rikkomatta kokonaiskuvaa.

AVA

Kuvat: Splash, Getty Images, Shutterstock

Lähde: Glamour 6/12

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja