Nämä härskit uimashortsit eivät jätä mitään arvailujen varaan: "Säästä rahasi ja käytä muovikelmua"

Miltä Helsingin uimarannoilla näytti 60 vuotta sitten? 11:33
Katso videolta, miltä Helsingin uimarannoilla näytti vuonna 1958!

Läpinäkyviä muovishortseja myydään uima-asuna, jonka alle voi pukea esimerkiksi Speedo-malliset uikkarit – tai jos kehtaa, ei niitäkään.

Muotimaailma on tunnettu siitä, etteivät tyylinikkareiden luomukset aina käy tavallisen tallaajan järkeen. Rantavaatteet puolestaan ovat kuuluisia paljastavuudestaan.

Kerroimme aiemmin rantakäyttöön suunnitellusta ”kuplamuovimekosta”, joka ihmetytti ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Nyt myös miehet saavat osansa läpinäkyvästä tyylitrendistä.

Läpinäkyvät shortsit eivät jätä mitään arvailujen varaan

Maverick Swimwear -yritys kauppaa läpinäkyviä ja vedenkestäviä rantashortseja, jotka eivät jätä mitään mielikuvituksen varaan. Verkkokaupassaan yritys vinkkaa, että läpinäkyvien shortsien alle voi pukea värikkäät Speedot tai mennä suosiolla ilman.

Jälkimmäisessä tapauksessa vähän – jos mitään – jäisi muiden rannalla olijoiden arvailujen varaan. Vaikka shortsit ovat periaatteessa vaate, paljastavat ne sukukalleudet, mikäli läpinäkyvän lahjeparin alle ei pue jotain muuta.

Moni saattaisi punastua tai vähintään kääntää katseensa, kun varmasti muiden uima-asuista erottuvia shortseja käyttävä mies sattuisi näköpiiriin. 

"Säästä rahasi ja käytä muovikelmua"

Polyesteristä valmistetut shortsit ovat keränneet oudoksuvia ja hilpeitä kommentteja sosiaalisessa mediassa.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

– Pahoittelen, mutta nämä ovat hauskin asia, jonka olen nähnyt pitkään aikaan. Nämä ovat oikeasti naurettavat… pidä vain housusi jalassa, naureskelee eräs The Sunin jakamaa uutista Facebookissa kommentoinut.

– Säästä rahasi ja käytä muovikelmua. Olen varma, että sillä on sama vaikutus. Tökerö, läpinäkyvä ja hikinen! toinen kirjoittaa.

– Kuvittele, millaisen mikroilmaston loisit shortseihisi, kolmas naljailee.

Härski muoti on kummastuttanut aiemminkin

Niukasti peittävät vaatteet ovat saaneet ihmiset hämmästymään ennenkin.

Myös "väärinpäin" puetut housut ja pelkkää reikää olevat farkut ovat saaneet ihmiset pyörittelemään silmiään.

Lue myös:

    Uusimmat