Laura kokeili lateksihousuja, videosta miljoonia katselukertoja kerännyt hitti – nähtyäsi sen ymmärrät kyllä syyn

0:26
Mitä tehdä, jos vetoketju ei pysy kiinni?

Lateksihousuihin sujahtaminen ei aina ole niin kovin helppoa.

Äitiyden haasteisiin keskittyvän Knee Deep In Life -Facebook-sivuston ja YouTube-kanavan ylläpitäjä Laura on tuttu somehiteistään. Hiljattain Lauran härski kuvapari osui ja upposi yleisöönsä.

Nainen on myös tunnettu erilaisista kokeiluistaan. Viime vuoden puolella perheenäiti intoutui muun muassa testaamaan muotoilevia alusvaatteita odotetunlaisella menestyksellä.

Hiljattain nainen päätti seuraajiensa toiveesta pistää testiin Kiinasta tilatut ihonmyötäiset lateksihousut. Lopputulos oli samankaltainen kuin alusvaatetestissä – siis hulvaton, kertoo The Sun.

Katso video alta:

Edes talkin ylenpalttinen käyttö ei helpota housujen vetämistä jalkaan. Kun perheenäiti kuitenkin saa vihdoin ujutettua itsensä tiukkoihin lateksihousuin ja kumartuu kyykistymään kameralle, kuuluu pahaenteinen rasahdus.

Laura kääntää takapuolensa kameralle ja esittelee housujen ratkennutta takapuolta.​​​​​​​

Monelle Lauran vaatekamppailusta on tullut mieleen komediasarja Frendeistä tuttu tilanne, jossa Rossin hahmo yritti saada nahkahousuja jalkaansa.

Videota on katsottu pelkästään Facebookissa jo 6,5 miljoonaa kertaa.

"Itken naurusta"

Seuraajat ovat saaneet hyvät naurut videosta. Muun muassa näin sitä on kommentoitu Facebookissa:

"En voi olla ainoa, joka ajatteli sitä Frendit-jaksoa ja Rossin nahkahousuja."

"En voi hengittää. Tämä on jokainen nainen, joka ei ole nollakokoa, yrittämässä ahtautua pillifarkkuihin. Ulvon naurusta."

"Tämä ei ole hyvä video bussissa katsottavaksi. Ihmiset tuijottavat minua ajatellen, että olen luultavasti outo, koska itken naurusta ja olen yksikseni."

"Tuo on Kiinasta tilattujen vaatteiden ongelma, ne ovat alimitoitettuja. Jos ne olisivat oikeaa kokoa, olisit näyttänyt upealta."

"Tarvitsin todella tätä juuri tällä hetkellä. Videosi ovat nerokkaita, ja tämä tuli täydellisellä hetkellä. Nyt voin mennä ja siivota valtavan talkkiläjän, jonka poikani tyhjensi lattialle (taas), mutta hymy kasvoillani, koska olet mahtava."

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: The Sun, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja