Laura testasi härskejä "farkkupikkareita" – tämä oli lopputulos: "Kun tiedät, että kesä on tulossa..."

Hulvattomista asukokeiluistaan ja ronskista huumoristaan tunnettu bloggaaja puki tällä kertaa ylleen minimaaliset farkkushortsit.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on ihmetelty 295 euron uutuusshorteja, joissa ei ole lahkeita nimeksikään. ”Denim-vaipoiksi” ja ”denim-pikkareiksi” nimetty vaatekappale on herättänyt somekansan kysymään, miksi vaatekappale on luotu ja mihin sitä on tarkoitus käyttää.

Shortsit näyttivät hyvin erilaiselta kuin mallin päällä

Hulvattomista asukokeiluistaan tunnettu australialainen bloggaaja Laura päätti testata, miltä minimaaliset farkkushortsit – tai pikkuhousut – näyttävät tavallisen kokoisen, ei langanlaihan, naisen päällä. Hän jakoi kuvan Knee Deep in Life -sivuillaan Facebookissa ja Instagramissa.

– Kun tiedät, että kesä on tulossa, mutta hiilarit tulivat söpöjen shortsiesi istuvuuden tielle, mutta toivot, että kupliva persoonallisuutesi ja hurmaava älysi harhauttavat huomaamasta sitä tosiasiaa, että näköpiiriin ilmestyvät häpyhuulesi ovat juuttuneet reisiisi kuin kakka lakanaan. Mikään ei ole yhtä varma kesän merkki kuin jättiputkimaiset häpykarvani lepattamassa tuulessa viedessäni lapsiani kouluun, Laura kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Niin, minimaaliset farkkushortsit näyttävät Lauran päällä tosiaan varsin epämukavilta ja varsin paljastavilta. Mainitut häpyhuulet ja häpykarvoitus on onnistuttu peittämään osin emojin avulla.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Instgramissa ihastellaan

Instagramissa Lauraa on kiitelty vastaparin muodostamisesta laihalle mallille sekä härskistä huumoristaan. 

– Näytät paremmalta kuin anorektinen malli, kehaisee yksi kommentoija.

– Kiitos paljon, että sait minut taas hymyilemään, toinen iloitsee.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat