Näitkö videon Lamborghinin perään ajaneesta naisesta? Katsopa, mitä oli tapahtunut hetkeä aiemmin!

Törmäys rekan perävaunuun, jossa ei alleajosuojaa 1:23
KATSO MYÖS: Tältä näyttää törmäys rekan perävaunuun, jossa ei ole alleajosuojaa. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin perästä.

Toinen valvontakameravideo tuo uutta tietoa tapaukseen, jonka ovat nähneet jo kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailman. Videon julkaissut nainen kertoo, että hänen videonsa tapahtumat tallentuivat kameraan hetkeä ennen peräänajoa.

Kerroimme eilen keskiviikkona Yhdysvalloissa sattuneesta erikoisesta tapauksesta, jossa Lamborghini Aventadorin perään Audillaan täräyttänyt nainen tuntui syyttävän onnettomuudesta Lamborghinia kuljettanutta Matthew Helleriä.

Vaikka video paljastaakin, että Audi törmää paikoillaan liikennevaloissa olleen Lamborghinin perään, eikä tämän kolarin syyllisestä ole mitään epäselvyyttä, ei asia olekaan ihan niin päivänselvä kuin Hellerin kuvaama video antaa ymmärtää.

Hellerin kuvaamalta ja viraalihitiksi nousseesta videosta ei nimittäin käy ilmi tapahtumat, jotka sattuivat ennen liikennevaloissa tapahtunutta peräänajoa, kuten ei myöskään se, että vihaisen naisen mainitsema kolari, josta hän Helleriä syyttää, ei suinkaan ole se, missä hän itse ajoi Lamborghinin perään.

Vaikka naisen syyllisyyttä itse peräänajon suhteen ei kukaan voikaan kiistää, ei Heller ole mikään puhdas pulmunen itsekään.

Kuten aina, kertovat tällaiset videot aina vain puolet totuudesta. Onneksi Yhdysvalloissa on valvontakameroita vähän siellä sun täällä, ja myös tämä kaiken aloittanut tilanne tallentui videolle. Löydät videon artikkelin lopusta.

Mitä tapahtui aiemmin?

TikTokissa julkaistun videon perusteella naisen nimi on Maddy Gilsoul, ja hetkeä ennen aiemman videon tapahtumia hän oli ollut kääntymässä Audillaan risteyksestä vasemmalle, mutta valojen vaihduttua keltaisiksi hän oli rullannut autonsa pysähdyksiin, kuten kuuluukin.

Tämä hidastelu ei kuitenkaan niin sanotusti maistunut kalliilla ja nopealla autolla ajavalle Hellerille, joka sitten koukkasikin Lamborghinillaan Audin vasemmalta puolelta vastaantulevien kaistalle ja ajoi törkeästi päin punaisia. Tökerön tempun vaarallisuutta korostaa se, että Heller oli vähällä törmätä suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään. Hän myös osui Gilsoulin auton vasempaan kylkeen, mikä jätti jäljet myös valkoiseen Lamborghiniin.

Hellerin piittaamattomuudesta ja kolaripaikalta pakenemisesta suivaantuneena Gilsoul ajoi Hellerin kiinni ja rysäytti tämän Lamborghinin perään seuraavassa risteyksessä. Kumpikin temppu johtanee rangaistukseen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, sillä vaikka Gilsoulin suuttumus onkin ymmärrettävää, ovat sekä kosto että toisen pysähtymään saaminen huonoja puolustuksia ilmeisen tahalliselle peräänajolle.

Gilsoul kertoo omalla, runsaat 450 000 näyttökertaa keräännellä TikTok-videollaan, että hänen asianajajansa ottavat yhteyttä Helleriin kunnianloukkaussyytteen tiimoilta.

Katso alta naisen TikTok-video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat