Nainen törmäsi Lamborghinin perään ja ryhtyi raivoamaan kuljettajalle: "Sinä teit tuon autolleni" – vaan mikä onkaan koko totuus?

Niin nautinnollista: Paha sai palkkansa poliisin toimesta 0:38
KATSO MYÖS: Tämä on niin nautinnollista, kun paha – tässä tapauksessa törppö ohittelija – saa välittömästi palkkansa poliisin toimesta. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin lopusta.

Jutun perästä löytyvällä videolla nähtävä tilanne tuntuu niin sekopäiseltä, että se saa kyseenalaistamaan jopa koko videon aitouden, mutta kukin tehkööt siitä omat johtopäätöksensä. PÄIVITYS: Peräänajoon syyllinen osapuoli on julkaissut tapauksesta oman videonsa, joka valottaa aiempia tapahtumia. Lue tästä, mistä tapauksessa oli kyse.

Kun liikenteessä joku ajaa toisen perään, ei syyllistä tarvitse yleensä sen enempää edes miettiä. Oli kyseessä sitten kuinka äkillinen jarrutus tahansa, ei jarruttajaa voi pitää syypäänä, sillä takana ajavan on aina huolehdittava riittävästä turvavälistä.

Jutun lopusta löytyvällä videolla nähdään täysin tavanomaisen liikenneonnettomuuden syyllisestä osapuolesta niin sanottu vaihtoehtoinen tulkinta – tai ainakin niin videon julkaissut mies halusi asian ymmärrettävän.

"Sinä teit tuon autolleni"

Videolla murjotun Lamborghinin omistaja, mies nimeltä Matthew Heller, pysyttelee tyynenä ja asiallisena. Syy siihen, miksi nainen oli raivoissaan Hellerille, käy ilmi naisen julkaisemalta videolta.

Heller siirtyi kolarin jälkeen autoineen viereisen huoltoaseman pihaan muuta liikennettä haittaamasta, mutta kuten video osoittaa, niin perään ajaneen auton kuljettaja ei suhtautunut asiaan yhtä rauhallisesti. Hellerin videolta ei kuitenkaan käy ilmi se, että raivoissaan oleva nainen ei syytä Helleriä tästä onnettomuudesta, vaan aiemmasta onnettomuudesta.

– Sinä teit tuon autolleni, huoltoaseman pihaan marssinut nainen sanoo osoittaen Audiaan, joka seisoo edelleen keskellä tietä.

Joko Heller ei tiedä, että nainen syyttää häntä aiemmista tapahtumista tai sitten hän esittää, ettei hän tiedä.

– Homma ei toimi ihan noin, hän naurahtaa epäuskoisena.

– Mikä naurattaa? Tuo on v*ttu uusi autoni, nainen rähjää.

Heller pysyy tyynenä hämmentävässä tilanteessa, mikä saa naisen rähjäämisen vaikuttamaan perusteettomalta. Hän vielä itse ilmoittaa voivansa kutsua poliisit paikalle.

– Okei, okei. Käy siirtämässä autosi tänne [huoltoaseman pihaan], niin voin soittaa poliisille puolestasi, hän toteaa.

Tapauksesta julkaistut kaksi videota ovat keränneet TikTokissa kymmeniä miljoonia näyttökertoja. Alta löytyvän videon lopussa nähdään vielä huoltoaseman valvontakameran kuvaa törmäyksestä, eikä videon perusteella syyllisestä ole pienintäkään epäselvyyttä.

Katso video alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Katso tästä, mitä tapahtui hetkeä ennen Hellerin videota ja mistä oli kyse kolarissa, josta nainen Helleriä syyttää.

Artikkelia ja otsikkoa muokattu 7.10. klo 11.35 naisen julkaiseman videon perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat