Näitä seksivälineitä häpeillään

Aikuisten leikkikalut pidetään usein piilossa katseilta, eikä niistä hiiskuta väärässä seurassa. Viime viikolla Helmi-kaupan sivuilla kysyttiin lukijoilta häpeää aiheuttavista ja omasta kaapista löytyvistä seksivälineistä – lue tulokset!

Punastuvatko poskesi aina seksivälineistä puhuttaessa oli sitten kyseessä hienostunut hierontaöljy tai hävyttömämpikin vällyjen välissä tapahtuvan puuhastelun piristäjä? Häpeiletkö erikoisiin mielihaluisi liittyviä kapistuksia tai kenties omalaatuista asustevalikoimaasi? Et ainakaan ole yksin.

Helmi-kauppa kysyi viime viikolla lukijoiltaan, mitä seksivälineitään he häpesivät. Ainoastaan 26 prosenttia vastaajista kertoi häpeävänsä jotain annettujen vaihtoehtojen ulkopuolelta löytyvää kapistusta. Näistä vastaajista tuntemattomaksi jäänyt prosentti mainosti, ettei hävennyt mitään. Kaikki muut vastaajat paljastivat häpeänsä esimerkiksi tekovaginaa, seksinukkea, pelikortteja, eroottista asua, anaalilelua tai jotain muuta. 22 prosenttia vastaajista paljasti häpeävänsä mitä tahansa seksivälinettä ja pitävänsä niitä kaikkia hävyttöminä. 21 prosenttia kertoi tekovaginan, seksinuken tai muun epäaidon seksikumppanin olleen nolo hankinta, josta ei kavereille hiiskuttu.

Muun muassa näin vastaajat kertoivat:

– Itselläni ei ole seksivälineitä, mutta kerran siivotessani erään asiakkaan luona löysin vahingossa tämän pumpattavan barbaran. Olin hirmuisen nolostunut, vaikka kukaan ei ollut sillä hetkellä todistamassa löytöäni

– Ostin lähes sata euroa maksavan keinovaginan. Hävettävää on myöntää, että se tuntuu usein paremmalta kuin aito. Se ei myöskään valita päänsärystä tai nalkuta muista asioista. Mutta ei sitä kai sovi vanhemmille esitellä uutena morsiamena? Suhteemme on täysin – öh – seksuaalinen.

– Pornoaiheiset pelikortit, jotka on ostettu ulkomailta. Enpä ilkeä ehdottaa, että pelataanko korttia. Pelaan yksikseni.

– En omista seksileluja. En tarvitse niitä, enkä ymmärrä, kuka niitä tarvitsee ja mihin. Onko porukka jo niin avutonta, ettei ilman vippaskonsteja onnistu edes seksi? Kysyn vaan!

Miksi hävettäisi?

Pieni osa vastaajista kertoi, ettei häpeile mitään seksivälineitään. Niiden koettiin olevan osa normaalia seksuaalikäyttäytymistä, muttei välineistöstä myöskään huudeltu täysin vieraille ihmisille. Valehteluun seksivälineiden osalta moni ei kuitenkaan kokenut tarvetta. Jos seksivälineistä kysyttiin, niistä myös kerrottiin.

– En minkään! Seksilelut ovat mielestäni hauskoja ja piristäviä parisuhteessa tai yksin. Ei niitä tarvitse hävetä. En nyt tietenkään esittele itseäni tyyliin "Hei, nimeni on X ja kotoota löytyy anaalihelmetkin."

– Eipä ole tarvetta hävetä mitään, vaikka lelulaatikosta löytyykin yhtä jos toista. Seksuaalisuudestaan nauttiminen on normaali ja luonnollinen asia fetisseineen päivineen.

– Kaapistani ei löydy mitään leluja, joita tarvitsisi hävetä! Jos joku ne näkee, niin se on ihan henkilökohtainen ongelma. Mitäs menee toisten kaapeille!

– On minulla mm. vibraattori, lateksimekko ja lisää hankinnassa, enkä niitä häpeile. Tosin en mene niistä kauheasti kellekään kailottamaankaan. Jokaisen oma asia, eikä sellasia tarvitse hävetä.

– Omistan kyllä seksileluja, mutta en häpeä niitä. Jos joku kadulla kysyy, että omistanko dildon, niin voin ihan reippain mielin sanoa, että kaksikin ja aivan ihanan hierovan suihkun.

Tutustu Helmi-kauppaan – löydä makuuhuoneen piristysruiske!


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja