Tiesitkö tämän seksivälineistä?

Eroottiset leikkikalut piristävät pariskuntien sänkypuuhia. Tiedätkö jo kaiken seksivälineistä, vai onko sinulla vielä opittavaa? Lue Helmen pilke silmäkulmassa tehty listaus asioista, jotka eivät ole vielä kaikille itsestäänselviä.

Tiesitkö, että seksivälineen voi ottaa mukaan matkalle lähdettäessä lentokoneeseen, mutta siitä pitää muistaa ottaa pois paristot ennen pakkaamista? Paristollinen kapistus saattaa ruveta surisemaan kesken turvatarkastuksen ja aiheuttaa omistajalleen kiusallisen, mutta lentokenttätyöntekijöille työlään tilanteen. Lue Helmen listan, joka paljastaa hauskoja ja hyödyllisiä vinkkejä eroottisista leikkikaluista!

1. Kaikkien hieromasauvojen kanssa suositellaan käyttämään liukastetta, jotta kesken tiimellyksen ei jouduttaisi ikävään tilanteeseen naisen sukupuolielimien kuivahtaessa luonnonliukasteestaan. Muistathan, että vesiliukoisia öljyjä voi käyttää kaikkeen. Öljypohjaisia voiteita ja öljyjä ei voi käyttää kondomin, eikä kumia sisältävien tuotteiden kanssa. Silikonipohjaisia liukasteita ei suositella käytettävän silikonituotteiden kanssa. Vesiliukoinen on siis aina turvallisin vaihtoehto.

2. Kaikkia moottoroituja eli väriseviä penisrenkaita kannattaa käyttää aluksi niin, että nainen on asettunut miehen päälle. Silloin nainen pitää tilanteen hallussaan ja pystyy säätelemään sitä, miltä värinä tuntuu.

3. Muista pitää mielikuvitus mukana seksivälineiden kanssa leikkiessä. Joitakin hieromavälineitä voi käyttää jopa kallonpohjan hierontaan!


4. Paristokäyttöinen tuote on aina halvempi kuin ladattava. Tuotteen ladattavuus nostaa sen hintaa.

5. Kaikki naisen G-pisteen stimulointiin tarkoitetut sauvat yltävät kyllä pisteeseensä. Oikean kohdan huomaa siitä, että stimulointi aiheuttaa tunteen siitä, että olisi pissahätä. G-pistesauvan kärki taipuu aina eteenpäin.

6. Seksivälineissä tapahtui eräänlainen murros keväällä 2010, jolloin markkinoille tuli hieromasauvoja, joita voi kytkeä esim. iPodiin. Sauva värisee musiikin rytmin ja äänen voimakkuuden mukaan. Seksivälineet uudistuvat usein parin vuoden välein ja markkinoille tulee uusia kapistuksia, joiden materiaalit ovat uusiutuneet ja moottorit parantuneet.

7. Silikoninen tuote ei aiheuta allergioita, vaan on kaikille turvallinen toisin kuin esimerkiksi kuminen. Lisäksi silikoninen sauva on aina kumista mukavamman tuntuinen. Uusissa tuotteissa käytetään myös lääketieteellistä silikonia, joka on todella pehmeää.

8. Joskus seksiväline saattaa näyttää sulaneelta. Silloin materiaalissa on yleensä ollut mukana kumia. Jos kaksi kumista tuotetta on kosketuksissa toisiinsa ja niitä säilytetään esimerkiksi pidempään vierekkäin, saattavat ne sulaa osittain.

9. Sauvoissa koolla ei usein ole merkitystä, vaan muodolla, värinällä ja materiaalilla. Valtaosa miehistä kuvittelee virheellisesti, että mitä suurempi hieromasauva, sen parempi.

10. Seksiväline on hauska lahjaidea. Monet miehet ostavat vaimoilleen hieromasauvoja tai kiltimpiä leluja, ja jotkut tyttäret jopa äideilleen.

11. Oletko ikinä harkinnut viettäväsi aikaa itsesi kanssa aamutuimaan ennen töihin lähtöä? Kokeilemalla saatat yllättyä. Aamukiirekään ei paina, vaan voit lähteä hymyssä suin töihin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Helmi

Lähde: Seksivälinemyyjä Pia Kajavon haastattelu

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja