Seksilelujen halutuimmat – katso TOP 5!

Erotiikkavälineiden ammattilainen kertoi Helmelle minkälaiset kapistukset menevät kuin kuumille kiville. Katso viiden himotuimman lista!

Vuosien kokemuksen seksivälineiden saralta kerryttänyt eroottisten leikkikalujen kotikutsujen järjestäjä ja myyjä Pia Kajavo kertoi Helmelle tuotteista, jotka ovat naisten mieleen. Viiden halutuimman tuotteen joukkoon pääsi niin yksityisiin hetkiin tarkoitettuja ilosauvoja, lihaskunnon treenaukseen suunniteltuja apuvälineitä kuin pariskuntien yhteishetkien piristäjiä.

Kaukosäätimellä toimiva vibraattori

Pariskuntien yhteisiin sänkyleikkeihin tarkoitettu värisevän kuulan ja johdottoman kaukosäätimen yhdistelmä. Kajavo suosittelee tuotetta pariskunnille vaikka kauppareissua piristämään. Mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin kiemurrella ilokuula housuissaan täysin kaukosäätimen käyttäjän armoilla!

Hieromasauva pariskunnille

U-kirjaimen muotoinen hieromalaite, jota voi käyttää niin yksin kuin yhdessäkin. Ladattavan tuotteen toinen pää sujautetaan naisen sisään, kun toinen jää ulkopuolelle. Sisäpuolelle jäävä osa on yhdynnässä kontaktissa mieheen ja aiheuttaa nautintoa, kun ulos jäävä kappale vauhdittaa naisen hurmiota.

Geishakuulat

Lantionpohjan lihasten treenaamiseen tarkoitetut geishakuulat eli vaginapallot, joista voi yhdistellä oman lihaskuntonsa mukaan sopivia painoyhdistelmiä kevyestä painavampaan. Kuulien sisällä oleva heiluva paino tuntuu naisesta miellyttävältä.

Värisevä penisrengas

Pariskuntien yhteiseen nautintoon suunniteltu perhosmainen penisrengas. Rengas laitetaan miehen sukupuolielimen ympärille ja se voimistaa naisen nautintoa värinällään osuessaan yhdynnän aikana alapäähän.

Muistathan, että miehen on aina hyvä pukea itsellensä väline, joka laitetaan sukupuolielimen ympärille. Näin vältytään ikäviltä haavereilta renkaan luiskahtaessa näpeistä.

Tylppäpäinen hieromasauva

Ladattava hieromasauva, joka on saanut monen naisen polvilleen klitorista stimuloivalla tylpällä päällään. Sauvaa voi käyttää vain oma mielikuvitus rajana!

– Hieromasauva ei missään nimessä korvaa miestä. Pariskuntahan voi käyttää sitä vaikka yhdessä, Kajavo muistuttaa.


Kuvat: Shutterstock, Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja