Näitä asioita sinun ei tulisi koskaan julkaista miehesi Facebook-seinällä

Et kai sinä ole nainen, joka kirjoittelee miehensä Facebook-seinälle näitä asioita – tai julkaise tylsiä pariskuntakuvia? Katso, mitä sinun ei koskaan tulisi julkaista rakkaasi Facebook-sivuilla!

Vaikka olisitkin tavannut elämäsi miehen, se ei tarkoita sitä, että voisit terrorisoida hänen Facebook-profiiliaan mielin määrin. Mikä sitten katsotaan viestittelyksi, joka saa vastaanottajansa – ja usein myös sivustakatsojat – kavahtamaan kauhusta? Syyllistytkö sinä pakkomielteiseen, yli-innokkaaseen Facebook-viestittelyyn? Tarkasta lista, niin tiedät, mitä ei kannata julkaista sosiaalisessa mediassa, mitä sinuun ja miesystävääsi tulee.

1. Kirjoitat "kaipaan sinua", "rakastan sinua", tai muita ylitunteellisia lauseita

Kaipaa häntä tai rakasta häntä, mutta ei ole mitään tarvetta jakaa tietoa Facebookissa – ellet yritä saada jotakuta muuta mustasukkaiseksi tai kateelliseksi parisuhteestanne (ja vaikka yrittäisitkin, tämä ei ole paras tapa siihenkään). Ylihempeiden viestien kirjoittaminen hänen Facebook-profiiliinsa kaikkien nähtäväksi nyt vain on mautonta. Ja hänen kaverinsa ovat taatusti samaa mieltä asiasta.

2. Julkaiset kuvia teistä kahdesta haukotuttavissa tilanteissa

Joo, ymmärretään; olet onnellisessa parisuhteessa. On ihan ok julkaista kuvia sinusta ja rakkaastasi, mutta johonkin se raja on vedettävä. Kävittekö eksoottisella lomalla? Mikä jottei, jaa albumi kavereillesi, varmasti seasta löytyy kiinnostaviakin kuvia klikkailtavaksi. Mutta itse otetut halipusukuvat kotisohvalla pizzaa syöden voit pitää itselläsi. Julkaise ne kaikki ja voit olla varma, että nolaat niin kumppanisi kuin itsesi.

3. Kirjoitat "kiitos kivasta illasta/viikonlopusta", ja perässä on jokin hymiö, kuten silmänisku

Jälleen kerran: tarvitseeko koko internetin tietää? Teillä oli mahtava viikonloppu – kenties hän vei sinut yllättävälle romanttiselle matkalle Pariisiin. Voit jakaa yksityiskohdat ystäviesi kanssa, mutta sitä ei tarvitse tehdä miesystäväsi Facebook-sivulla. Sillä sekunnilla kun laitat tämän teennäisen viestin Facebookiin, viettämästänne romanttisesta illasta tai viikonlopusta tulee vähemmän erityinen.

4. Lisäät kaikki hänen naispuoliset kaverinsa omiksesi

Yhdessäolonne aikana olet tutustunut miehen ystäviin ja todennäköisesti he päätyvät kaverilistallesi Facebookissa. Sinun ei kuitenkaan kannata sännätä lisäilemään hänen ystäviään suin päin omiksesi – etenkään naispuolisia. Kun olet tavannut henkilöt ja tunnet heidät, asia on eri, mutta muutoin annat melko epävarman ja mustasukkaisen kuvan itsestäsi. Ja sehän nyt ei viehätä ketään.

5. Teet treffisuunnitelmia

Olet juuri kuullut uudesta, upeasta, romanttisesta ravintolasta, jonne olisi mahtavaa mennä yhdessä hänen kanssaan. Mitä teet? Soitat, tekstaat tai juttelet hänen kanssa asiasta. Mitä et todellakaan tee? Kirjoitat hänen Facebook-seinälleen, että tänne muuten mennään tänä viikonloppuna. Facebook-profiilin seinää ei ole ensisijaisesti tarkoitettu arkipäiväiseen keskusteluun niiden ihmisten kanssa, joita tapaat tai joiden kanssa keskustelet päivittäin joka tapauksessa. Joten älä tee itsellesi tapaa siitä, että kommunikoit joka asiasta miehesi kanssa Facebookin tai muun sosiaalisen median välityksellä. Entä jos jonain päivänä et osaa enää keskustella hänen kanssaan kasvotusten?


AVA

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja