Näistä laulajista kehkeytyi menestyneitä näyttelijöitä – katso lista!

Himoittu muusikonkaan ammatti ei miellytä kaikkia ikuisesti. Katso lista laulajista, jotka ovat ryhtyneet musisoinnin sijasta näyttelijöiksi – ja vielä menestyneet uudessa ammatissaan!

Helmi esitteli aikaisemmin naishuippumalleja, jotka päättivät hylätä menestyksekkään uransa catwalkeilla ja lehtien sivuilla ja ryhtyä näyttelijöiksi. Myös osa mikrofonien takana viihtyneistä laulajista on päättänyt vuosien varrella kokeilla siipiään elokuvien parissa. Ketkä ovat onnistuneet siinä parhaimmin?

Will Smith

Vaikka Will Smith, 42, aloittikin näyttelijänuransa jo Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa (The Fresh Prince of Bel-Air) 90-luvulla, hän tuli tunnetuksi myös rap-artistina 1990- ja 2000-luvuilla. Nykyään Smith muistetaan elokuvista Men in Black, Independence Day, Bad Boys ja Hitch. Hän oli myös Oscar-ehdokkaana roolistaan nyrkkeilijä Muhammad Alina.

Smithin viimeisin suuri elokuva oli vuoden 2008 Seitsemän elämää (Seven Pounds), mutta tulevana vuonna hänet nähdään kankailla muun muassa Men in Black -elokuvien kolmannessa jatko-osassa ja Bad Boys 3 -elokuvassa.

Smith on nykyään ainoa miespuolinen näyttelijä, joka on näytellyt kahdeksassa peräkkäisessä elokuvassa, joiden jokaisen lipputulot ovat olleet yli 100 miljoonaa dollaria.

Cher

Cher, 65, aloitti uransa musiikin parissa jo 60-luvulla entisen miehensä Sonnyn kanssa. Näyttävästä ulkonäöstään tunnettu nainen siirtyi elokuvien pariin 80-luvulla. Hänet muistetaan muun muassa kulttielokuvasta Noidat (The Witches of Eastwick).

Cher sai Oscar-ehdokkuuden elokuvasta Kuuhullut (Moonstruck), jossa hänet nähtiin Nicholas Cagen rinnalla. Viime vuonna Cher palasi elokuvien pariin Burlesque-elokuvalla, jonka pääosassa nähdään Christina Aguilera.

(Kuvassa otsikon alla.)

Justin Timberlake

Justin Timberlake, 30, aloitti musiikkiuransa 'N Sync -poikabändissä 90-luvulla. Menestyksekkään musisoinnin lisäksi Timberlake on nähty myös lukemattomissa elokuvissa, kuten esimerkiksi Alpha Dog, Black Snake Moan, The Social Network ja Bad Teacher. Pian hänet nähdään myös Suomessa hehkutetussa Friends With Benefits -elokuvassa ystävänsä Mila Kunisin rinnalla.

Suurin osa Timberlaken elokuvista on ollut komedioita, mutta tulevaisuudessa hänet nähdään myös tieteissävytteisessä toimintaelokuvassa Amanda Seyfriend vastanäyttelijänään.

Mark Wahlberg

Calvin Kleinin mallina ja hiphop-yhtye Marky Mark and the Funky Bunch keulakuvana aloitellut Mark Wahlberg, 40, on nykyään vakavasti otettava näyttelijä, jolla on takanaan useita erilaisia rooleja muun muassa lukemattomissa toimintaelokuvissa.

Näyttelijätöiden lisäksi Wahlberg on menestynyt tuottajanakin ja toimii vastaava tuottaja HBO:n Subillakin nähtävässä menestyssarjassa Entourage.

Queen Latifah

Isosydäminen ja runsasmuotoinen Queen Latifah, 41, jätti rap-artistin uran taakseen ja siirtyi valkokankailla esiintymiseen. 90-luvulla sarjoissa näytellyt, mutta elokuvien pariin päätynyt Queen Latifah on nähty erityisesti komediaelokuvissa. Hänet muistetaan muun muassa Ice Age -animaatioiden Ellien äänenä ja Chicago-musikaalin tiukkana vankilan matroonina.

Jennifer Hudson

American Idol -kisailun osanottaja Jennifer Hudson, 30, nähtiin upean äänensä ansiosta R&B-lauluyhtye The Supremesista kertovassa, Broadway-musikaaliin pohjaavassa Dreamgirls-elokuvassa, josta hän sai parhaan naissivuosan Oscarin.

Elokuvan jälkeen Hudson on näytellyt esimerkiksi Sex and the City -elokuvassa.

Puuttuiko listalta mielestäsi joku? Kommentoi juttua ja paljasta puuttuva nimi!


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähteet: Female First, Boston.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja