Nämä mallikaunottaret vaihtoivat uraa catwalkeilta elokuviin

Nämä neljä mallikaunotarta ovat niittäneet mainetta catwalkien lisäksi elokuvateattereiden kankailla.

Moni tähti on on kokeillut siipiään sekä mallina että näyttelijättärenä. Nämä neljä mallikaunotarta ovat tulleet catwalkin lisäksi tutuiksi roolihahmojensa kautta.

Milla Jovovich

Venäläissyntyinen huippumalli Milla Jovovich on niittänyt mainettaan niin mallina kuin näyttelijänäkin. Hän aloitti pienillä rooleilla, mutta teki läpimurtonsa elokuva-alalla ranskalaisohjaaja Luc Bessonin tieteiselokuvassa Viides elementti.

Läpimurtoelokuvansa lisäksi Jovovich on nähty valkokankaalla Resident Evil -tietokonepeliin perustuvissa elokuvissa ja Ranskan kansallissankarina Jeanne d'Arcina.

Lily Cole

Erikoisin kasvonpiirtein siunattu Lily Cole on yksi tunnistetuimmista brittimalleista. Punatukkainen kaunotar aloitti mallintyöt 14-vuotiaana ja on sen jälkeen työskennellyt muun muassa Rimmelin kasvona.

Cole debytoi valkokankailla 2009 Terry Gilliamin elokuvassa The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Colen erikoinen ulkonäkö on tuonut hänelle useita roolitarjouksia, joista malli-näyttelijä on valinnut haluamansa. Seuraavaksi kaunotar tullaan näkemään elokuvassa There Be Dragons.

Rosie Huntington-Whiteley

24-vuotias entinen Victoria's Secrets -malli Rosie Huntington-Whiteley on tuore tulokas elokuvateollisuudessa. Vuoden seksikkäimmäksi valittu malli nähdään vasta ensi-iltansa saaneesas Transformers 3 -elokuvassa. Huntington-Whiteley korvasi elokuvissa aikaisemmin nähdyn Megan Foxin.

Monica Bellucci

Varttuneempi italialaiskaunotar Monica Bellucci, 46, aloitti uransa valokuvamallina, mutta siirtyi Malèna-elokuvan pääroolin myötä näyttelijäksi.

Belucci on nähty Matrix-elokuvissa Persefonena ja muun muassa Maria Magdaleenana The Passion of the Christissa.

Bellucci on naimisissa ranskalaisen näyttelijän Vincent Casselin kanssa. Pari nähtiin yhdessä inhorealistisessa elokuvassa Irréversible.


Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja