Nämä näyttelijäkaunottaret aloittivat uransa malleina, katso lista!

AVAn tiistai-illan Bad Girls – naiset satulassa -elokuvan yhtenä tähtenä nähdään Andie MacDowell, jonka monet muistavat paremmin mallin kuin näyttelijän urasta. Tiesitkö sinä, että Oscar-voittajat Halle Berry ja Charlize Theronkin aloittivat uransa malleina?

Moni Hollywood-tähtönen on on kokeillut siipiään sekä mallina että näyttelijättärenä. Nämä ihanat näyttelijättäret ovat työskennelleet malleina suurta läpimurtoaan odotellessa!

Halle Berry

Ennen kuin Halle Berrystä tuli Oscarin arvoinen näyttelijä, hän työskenteli mallina. Lisäksi hän osallistui nuoruudessaan useisiin kauneuskilpailuihin ja sijoittui vuoden 1986 Miss USA -kisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.

Charlize Theron

Oscar-voittaja Charlize Theron oli vasta 16-vuotias, kun hän voitti mallikilpailun ja sai palkinnoksi vuoden mittaisen sopimuksen milanolaisen mallitoimiston kanssa. Mallin työt veivät Theronin New Yorkiin, jonne hän päätti jäädä sopimuskauden jälkeen opiskelemaan balettia.

Liv Tyler

Liv Tyler aloitti mallin työt 14-vuotiaana ja teki lehtikuvien lisäksi myös paljon televisiomainoksia. Tyler kuitenkin kyllästyi mallin uraan alle vuodessa ja päätti keskittyä näyttelemiseen. Suuren kansan tietouteen hän tuli ensimmäistä kertaa isänsä Steven Tylerin Aerosmith-yhtyeen Crazy-musiikkivideosta.

Cameron Diaz

Cameron Diazin mallin ura käynnistyi, kun Diaz oli vasta 14-vuotias. Hän työskenteli muun muassa Calvin Kleinille ja Levi'sille sekä poseerasi Seventeen-lehden kannessa 17-vuotiaana.

Freida Pinto

Ennen Slummien miljonääri -läpimurtorooliaan Freida Pinto työskenteli Elite Model Management -mallitoimiston listoilla. Hän teki mallin töitä yli 2 vuoden ajan.

Demi Moore

Demi Moore lopetti koulut kesken 16-vuotiaana ja työskenteli pin up -tyttönä. Hän on myöhemminkin tehnyt mallin töitä ja aiheutti suuren kohun vuonna 1991 poseeraamalla alasti Vanity Fairin kannessa ollessaan seitsemännellä kuulla raskaana.

Milla Jovovich

Milla Jovovichin menestyksekäs mallin ura alkoi, kun hän oli 11-vuotias. Hän työskenteli muun muassa L'Oréalille, Christian Diorille, Donna Karanille ja Versacelle. Hän on ollut myös lukuisien huippulehtien, kuten Voguen ja Cosmopolitanin kansikuvissa. Jovovich kuitenkin halusi tehdä uraa myös näyttelijänä ja hän saikin läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa Puuttuva tekijä.

Bad Girls – naiset satulassa AVA-kanavalla tiistaina 29. maaliskuuta kello 21.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja