Mainos

Naista haukuttiin shortsien vuoksi – vastaa ilkeilijöille ihailtavalla tavalla

Shortsiensa vuoksi haukuttu nainen haluaa muistuttaa, että ilkeät kommentit voivat satuttaa todella syvältä. 

Viime lauantaina brittiläinen Harriet Kinton joutui erikoiseen tilanteeseen asioidessaan terveys- ja kauneustuotteita myyvässä myymälässä. Kaikki alkoi, kun kaksi naispuolista työntekijää ryhtyi kikattamaan ja nauramaan Kintonin selän takana.

Toisin kuin työntekijät ehkä luulivat, Kitnon kuuli kaikki heidän ilkeät kommenttinsa, jotka koskivat pääasiassa naisen shortseja. Vastaukseksi tavallista kesäasua haukkuneille naisille Kinton julkaisi Facebookissa paljon ihailua saaneen päivityksen. 

Sanat ja katseet voivat satuttaa hyvinkin paljon

Kinton kirjoittaa, ettei hän usko tämän olleen ensimmäinen kerta, kun työntekijät ovat kommentoineet asiakkaan ulkonäköä. Hän muistuttaa, että sanat voivat todella satuttaa, vaikka kaikki eivät sitä ulospäin näyttäisikään.

– Puhumanne henkilö voi katsoa poispäin, mutta itse asiassa te teette hänen olonsa hyvin surulliseksi sisältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kinton kertoo tulleensa hieman surulliseksi ajatellessaan, että työntekijöiden mielestä toisten ulkonäön kommentointi olisi hyväksyttävää. Vaikka työntekijöiden sanat ja katseet eivät satuttaneet häntä, jostakin toisesta ne voivat tuntua erittäin pahoilta.

– Joidenkin ihmisten nahka ei ole yhtä paksu kuin minun, nainen lisää.

Viesti haluaa levittää positiivisuutta

Toisin kuin olisi voinut luulla, nainen ei lopettanut kirjoitustaan vihaisesti tai loukkaantuneena, vaan päinvastoin. Hänen viestinsä tarkoituksena on levittää ystävällisyyttä ja positiivisuutta.

– Joten vastauksena kommentteihinne, lähetän takaisin rakkautta! Jos teitte molemmat omat meikkinne ja kampauksenne töihin tänään, täytyy sanoa, että olette molemmat todella taitavia, Kinton kehuu häntä haukkuneita naisia.

Kehun lisäksi hän julkaisi kuvan itsestään leveän hymyn kera.

Kuvan ja tekstin julkaiseminen tuotti tulosta, sillä Kinton kertoo puhuneensa muutama päivä tapahtuneen jälkeen liikkeen johdon kanssa, joka pyysi anteeksi kaupassa sattunutta välikohtausta. Kintonin julkaisemaa päivitystä tullaan johdon mukaan käyttämään myös koulutusmateriaaleissa, jotta samankaltaista tilannetta ei pääsisi tapahtumaan uudelleen. Päivityksen suosio on saanut Kintonin hämilleen. 

– En koskaan kuvitellut, että se saisi niin paljon julkisuutta. Tämä on ehdottomasti osoittanut, kuinka voimakas sosiaalinen media voi oikein olla.

Video: Suloisella videolla lapset kertovat miksi kiusaaminen on väärin.


Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.