Näissä maissa BB-Anne-Mari on asunut – katso kuvat vuosien varrelta

Matkaoppaat-sarjasta tuttu Anne-Mari Miettinen häädettiin Julkkis Big Brother -talosta. Mikä oli vaikeinta monen ihmisen kanssa asumisessa ja missä kaikkialla matkaopaskaunotar on aiemmin asunut?

Matkaoppaat-ohjelmasta tuttu kaunotar Anne-Mari Miettinen paljasti Jokakodin haastattelussa, mikä oli BB-talossa vaikeinta ja kenen BB-asukin kanssa asuminen olisi helpointa – ja ehdottomasti hauskinta. Katso myös kuvat Anne-Marin matkaopasvuosista eri kohteissa!

Mikä oli vaikeinta monen ihmisen kanssa asumisessa?

– Varmaankin vessan jakaminen ja suihkutilojen käyttö. Huomasin esimerkiksi yksi ilta, kun Esko oli partaa ajamassa, että hän oli ihan häkeltyneenä, että mistä tuollainen mimmi tuohon nyt tuli kesken kaiken. Myös ruokapuolessa täytyy ottaa hirveän paljon huomioon, että kuka syö mitäkin ja kuka tykkää mistäkin. Se kyllä järjestettiin aika hyvin – tehtiin joku perusjuttu ja muut lisäilivät sitten oudommat jutut, kuten oliivit, perästäpäin.

Kenen kanssa Anne-Mari asuisi mieluiten? Entä missä kaikkialla neito on asunut aiemmin? Lue haastattelu loppuun ja katso kuvat Anne-Marin matkaopasvuosilta Jokakodin sivuilta!Tiesitkö, että Anne-Mari on asunut muun muassa Turkissa? Katso kaikki Jokakodissa myytävänä olevat Turkin asunnot!


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuva: Sub

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja