Naisille suunnattu keksintö tyrmistytti somessa – laitetaan yöksi rintojen väliin: "En ymmärrä enää mistään mitään"

Yllättävä keksintö ei ole ollut kaikkien mieleen.

Naisille on jo olemassa jos jonkinlaisia ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä tuotteita aina voiteista erikoisiin kasvohoitoihin. Jopa väärän nukkumisasennon varoitellaan lisäävän ryppyjä.

Moni nainen saattaakin kokea erilaiset ohjeet, neuvot ja tuotteet ahdistaviksi. Tästä huolimatta yhdysvaltalainen Sleep & Glow -merkki on päättänyt yrittää iskeä markkinarakoon. Merkki on lanseerannut yökäyttöön rintaliivit, joiden tarkoitus on ehkäistä nimenomaan rintavakoon muodostuvia ryppyjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulla ei ole tuota ongelmaa"

Niille, joille rintavakoon syntyvien ryppyjen ongelma ei ollut juolahtanut mieleenkään, Sleep & Glow osaa kertoa, että niitä syntyy säännöllisesti kyljellään nukkuville. 55 puntaa maksavalla rintaliivityynyllä näiden juonteiden muodostumista voisi kuitenkin estää, kertoo Yahoo.

Sosiaalisessa mediassa keksintö ei ole saanut vain ylistäviä arvioita. Itse asiassa aika moni nainen on ilmaissut epäuskonsa kyseistä tuotetta kohtaan. Esimerkiksi toimittaja Olivia Messer kyseenalaisti keksinnön twiittaamalla: "Mitä – enkä voi painottaa tätä tarpeeksi – hittoa oikein tapahtuu?" Olivian twiitistä on tykätty yli 27 000 kertaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös Twitter-käyttäjä Dawn Frenchin twiitistä on tykätty jo yli 10 000 kertaa:

"En ymmärrä enää mistään mitään."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla ei ole tuota ongelmaa, omani piilottelevat kainaloissa öisin, naureskeli Helen-niminen Twitter-käyttäjä.

– Tungen omani vyötärönauhan sisään, kuittasi puolestaan Belinda.

– Minä käytän omiani tyynyinä, vakuutteli Lady Kilo -niminen Twitter-käyttäjä.

– Minä lepuutan leukaani omillani, nauroi Claire.

– Olen jokseenkin vakuuttunut siitä, että ne ovat vain stringit, jotka joku humalainen nainen laittoi vahingossa noin päin, epäili eräs twiittaaja.

– Rintavaon rypyt? Onko ne keksitty markkinoijien toimesta, jotta naiset voisivat tuntea olonsa epävarmoiksi käyttääkseen rahaa johonkin, mitä he eivät tarvitse? Kuka edes käyttää rintaliivejä kotona, saati sitten sängyssä? kyseenalaisti Mandy.

– Mietin vain tämän logistiikkaa... En usko, että rintojen välissä on tilaa tälle rinta-asialle ilman, että se luo ryppyongelman toiselle puolelle, epäili Becca.

"Jokaiselle naiselle vapaa valinta"

Saatuaan runsaasti somehuomiota Sleep & Glow julkaisi tiedotteen, jossa kertoi, ettei ollut odottanut mainoksensa luovan niin kovaa keskustelua.

– Tyynyrintaliivimme on niille naisille,  jotka ovat huolissaan rintavaon rypyistä, yhtiö korostaa ja jatkaa, ettei niiden naisten, joilla ongelmaa ei ole, tarvitse kantaa asiasta huolta.

– On jokaiselle naisella vapaa valinta olla tai olla olematta huolissaan tästä ongelmasta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat