Hollywoodin kuumin ihonhoitotrendi on satojen dollarien "peniskasvohoito" – ei ihan sitä, mitä kuvittelet

2:53

Uusin Hollywood-tähtien suosima kasvohoito tehdään vauvojen poistetusta esinahasta.

Katso yllä olevalta videolta, millaista vahinkoa aurinko voi aiheuttaa iholle!

Näyttelijä Cate Blanchett, 48, paljasti vastikään Vogue Australian haastattelussa, että hän ja näyttelijä Sandra Bullock, 53, kävivät "peniskasvohoidossa" viime vuonna Yhdysvalloissa. Useat ulkomaiset mediat ovat uutisoineet paljastuksesta.

Blanchett kertoi haastattelussa, että näyttelijät olivat saaneet hoidon Georgia Louisen vastaanotolla New Yorkissa ja päättäneet alkaa kutsua sitä peniskasvohoidoksi.

– En tiedä, mitä se oli tai johtuiko se siitä, että se haisi hiukan spermalta – siinä on jotakin entsyymiä, joten Sandy viittaa siihen peniskasvohoitona, Blanchett kertoo.

Tehdään pikkulasten esinahasta

Peniskasvohoito ei kuitenkaan ole kauneushoidon oikea nimi eikä sitä tehdä miehen siemennesteestä, kuten voisi kuvitella. Georgia Louisen nettisivujen mukaan hoidon oikea nimi on "EGF Hollywood Facial" – ja sillä on tekemistä peniksen, tarkemmin esinahan kanssa.

Kasvohoitoon käytetään EGF-seerumia, joka sisältää ihosolun kasvutekijöitä. Erityiseen seerumiin taas on käytetty kantasoluja, jotka on kasvatettu korealaisten pikkulasten poistetusta esinahkasta.

Kantasoluja hyödynnetään usein ihon elvyttämisessä ja kirkastamisessa. Georgina Louise haluaa käyttää juuri lasten esinahan soluja siksi, että nuorien kantasolujen ajatellaan aktivoivan tehokkaammin ikääntyviä soluja, jotta ne alkavat tuottaa enemmän kollageeniä ja saavat rypyt siloittumaan.

Etelä-Koreasta taas saa lasten esinahkaa helposti, sillä siellä poikien ympärileikkaus on yleinen tapa.

Hintaa satoja dollareita

EGF Hollywood Facial-kasvohoitoon kuuluu ihon puhdistus, ihon kemiallinen TCA-kuorinta, mikroneulaushoito, sähköhoito sekä edellä mainittu EGF-seerumi.

Hintaa ylellisellä kasvohoidolla on 650 dollaria, eli noin 530 euroa, mutta kuka tahansa ei voi sitä saada. Louisen mukaan asiakkaiden täytyy olla hänen ”A-listallaan”.

Blanchettin ja Bullockin lisäksi muun muassa malli Linda Evangelista, näyttelijä Emma Stone, muotisuunnittelija Alexander Wang ja laulaja Katy Perry kuuluvat Manhattanilla sijaitsevan kauneushoitolan asiakkaisiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja