Naiset yksimielisinä: Tämä tekee kumppanista hyvän sängyssä

Cosmopolitan UK:n teettämän kyselyn mukaan naiset ovat lähes yksimielisiä siitä, että seksitaitojaan voi parantaa hyvin yksinkertaisella tavalla.

Onko koolla väliä?Näkyykö kokemuksen puute? Hyvän seksin salaisuus mietityttää monia, mutta lähes 4000 naisen vastaukset ovat lohduttavaa luettavaa.

Cosmopolitanin kyselyn tavoittamien naisten mukaan ihmisestä tekee hyvän sängyssä se, että hän suhtautuu asiaan intohimoisesti. Toisin sanoen 3973 naista oli sitä mieltä, että seksikumppanissa tärkein ominaisuus oli se, että tämä oli kiinnostunut seksistä ja halusi oikeasti harrastaa sitä partnerinsa kanssa.

Helppo keino parantaa seksitaitojaan onkin harrastaa petipuuhia, joista oikeasti nauttii. Tärkeintä on, että ihminen haluaa olla juuri siinä, missä on. Seksikumppani nimittäin aistii sen.

Miesten keskustelu vahvistaa tulosta

Tutkimustulos saa vahvistusta Redditissä käydystä keskustelua. Siinä miehet kertovat, että naisen innostus on avain hyvään seksiin.

– Innostus on tärkeintä, kirjoittaa käyttäjä MrPuppyBliss.

– Todellakin innostus. Taidot eivät merkitse mitään, jos sydämesi ei ole mukana, komppaa ScorpioLoverboy.

– Parasta seksiä minulla on ollut niiden naisten kanssa, jotka haluavat naida aivoni pihalle ja jotka ilmaisivat ja käyttäytyivät tämän toiveen mukaisesti, asian ilmaisee nimimerkki Goidzor.

– Miehet, kuten naisetkin, haluavat tulla halutuiksi, kommentoi mynaughtyideas.

Hyvän seksin salaisuus on siis näyttää, että todella haluaa toista. Yksi hyväksi todettu tapa ilmaista oma innostuksensa on pitää ääntä sängyssä. Se on seksikumppanille merkki hyvin tehdystä työstä.

Lue myös:

    Uusimmat