Naiset kertovat, mitä toivoisivat miehiltä enemmän sängyssä – psykologi selkeimmästä suosikista: ”Merkki hyvin tehdystä työstä”

Tuhansia vastauksia keränneessä Reddit-keskustelussa anonyymit naiset paljastivat, mitä tahtoisivat miesten tekevän enemmän seksin aikana.

Kommunikaatio on hyvän seksin avain, mutta joskus herkistä asioista on helpompi puhua anonyyminä kuin omilla kasvoillaan. Miestenlehti Men’s Health nostaa esille Reddit-keskustelun, jossa tuhannet naiset ovat paljastaneet, mitä toivoisivat miesten tekevän enemmän sängyssä – tai miksei vaikka keittiössäkin.

Niskasuudelmat osaksi tärkeää esileikkiä

Moni naisista kertoi nauttivansa suuresti siitä, että heidän niskaansa suudellaan. Jälkiä tästä kiihottavasta teosta ei kuitenkaan haluta.

– Niskasuudelmia kiitos, yksi naisista kirjoittaa.

– Yritämme herättää tässä jotain tunteita jätkät, emme herätä aamulla näyttäen kuin krapulaiselta 16-vuotiaalta, toinen muistuttaa.

Niskan alueen koskettelu huulin on yksi esimerkki tärkeästä seksin osasesta, jota moni nainen peräänkuuluttaa: esileikistä. Naiset kertovat kaipaavansa kehonsa koskettelua, kiusoittelua, suutelua ja myös naisen nautintoon keskittymistä.

– Esileikki! Sitä todella ylenkatsotaan. Ette voi vain syöksyä kimppuun ja olettaa meidän olevan samoissa fiiliksissä. Teidän pitää valmistella meitä ensin lämmittelemällä, eräs nainen kirjoittaa. Seksi kun ei ole pornoa.

Toinen nainen muistuttaa, että naisen tulisi olla kostea ennen itse yhdyntään ryhtymistä. Muuten seksi voi olla naiselle hyvin kivualiasta.

Voihkiva mies kiihottaa

Yksi asia näytti keskustelussa muodostuvan selkeimmäksi suosikiksi. Naiset haluavat, että mies pitää sängyssä ääntä.

– Toivoisin, että miehet olisivat äänekkäämpiä. Rakastan kuulla mieheni voihkivan tai kiroilevan pehmeästi, koska hän ei pysty hallitsemaan itseään, kirjoittaa yksi äänekkäistä miehistä nauttivista naisista. Vastaus on saanut yli 10 000 ”peukkua”.

– Älkää olko kuolon hiljaisia, toinen kommentoi. Tämäkin vastaus on saanut lähes 5000 ”peukkua”.

– Rakastan sitä, kun mies pitää kovaa ääntä! Voihkiminen ja vaikeroiminen saavat minut kiihottumaan, kirjoittaa yksi mielihaluistaan anonyymisti avautunut nainen.

Ääntelyn lisäksi miehen olisi hyvä ilmaista nautintonsa kasvoillaan.

– Seksikkäin asia poikaystävässäni on se, että hänen kasvonsa sanovat kaiken. Hän vaikeroi ja katsoo itseään harrastamassa seksiä minun kanssani ja näyttää siltä kuin se olisi ihmeellisin asia, mitä hän on koskaan nähnyt tai tuntenut, eräs ilmeisesti parisuhteessa elävä nainen kirjoittaa.

Mistä tietää että nainen on saanut orgasmin? Artikkeli jatkuu videon alla.

8:10

Sängyssä voihkivat tyytyväisempiä seksiin

Seksiin ja rakkauteen erikoistunut psykologi Justin Lehmiller kertoo Men’s Healthille, että tutkimusten mukaan sängyssä voihkivat ihmiset tapaavat sukupuolesta riippumatta olemaan seksuaalisesti tyytyväisempiä kuin hiljaiset ihmiset. Syy on ääntelyn kommunikatiivisessa puolessa.

– Se (voihkiminen) ilmaisee kumppanillesi, mikä tuntuu hyvältä, mikä kasvattaa todennäköisyyttä siihen, että hän tekee sen uudelleen. Se on myös merkki hyvin tehdystä työstä, Lehmiller kertoo.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Reddit, Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja