Naiset paljastivat rintansa: Yksi imetti, toinen pukeutui paljastavasti – miesten reaktioissa uskomaton ero

Videolla testataan, miten eri tavoin ohikulkijat suhtautuvat imettävään ja seksikkäästi pukeutuneeseen naiseen. Tulos on tyrmistyttävä.

Stylisti Teri Niitin aiheuttamasta imetyskohusta ei ole kulunut kovinkaan kauaa aikaa: monet suomalaiset järkyttyivät miehen nuivasta asenteesta julkisesti lastaan imettävää äitiä kohtaan.

Imettäminen julkisilla paikoilla näyttääkin olevan tabu – eritoten rapakon takana. Sosiaalisiin kokeisiin perehtyneen Joye Saladsin videolla testataan, miten ihmiset suhtautuvat julkisella paikalla naiseen, jonka povi on näyttävästi esillä avonaisessa paidassa. Toinen nainen puolestaan imettää julkisella paikalla lastaan.

Naiset istuvat vuoronperään penkillä tunnin ajan. Videolla käy ilmi, että monet miehet tiirailevat salaa povekasta naista ja lähestyvät tätä myös flirttailumielessä.

Sen sijaan lastaan imettävälle naiselle moni ohikulkija tulee kommentoimaan "tuo on kuvottavaa" ja sanoo, että äidin pitäisi mennä muualle syöttämään lastaan. Suurin osa videolla esiintyvistä kommentoijista on miehiä. Jokainen kommentoija käyttää sanaa kuvottava.

Videolla naiset istuvat myös vierekkäin: ohikulkijat kommentoivat jälleen imettävän naisen toiminnan olevan kuvottavaa, koska "hänen rintansa ovat esillä".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja