Nainen väitti, että hänen 9000 euron luksuslaukkunsa kähvellettiin huoltoasemalla – valvontakamera paljasti totuuden

Suomalaiset huijaavat vakuutusyhtiöitä mitä mielikuvituksellisimmin keinoin – yleisin vakuutuspetos kautta aikain pitää pintansa vuodesta toiseen 5:39
Katso myös: Suomalaiset huijaavat vakuutusyhtiöitä mitä mielikuvituksellisimmin keinoin – yleisin vakuutuspetos kautta aikain pitää pintansa vuodesta toiseen.

Viisikymppinen nainen jäi nalkkiin vaatiessaan vakuutusyhtiöltä korvausta varastetusta luksuslaukusta.

Todellisuudessa väitettyä anastusta ei ollut tapahtunut lainkaan.

Nainen oli joulukuussa 2022 tehnyt vakuutusyhtiöön ilmoituksen, että hänen Louis Vuittonin kassinsa arvokkaine sisältöineen olisi viety Keski-Suomen Viitasaaren ABC:n parkkipaikalla. Nainen kertoi, että hän oli penkonut auton takaluukusta takkiaan ja lompakkoaan, kun hänen laukkunsa vietiin. 

Kyseinen laukku oli varsin arvokas, uutena yli 9000 euroa.

Tapausta selvitettiin huoltoaseman valvontakameralta, ja siitä huomattiin, ettei naisen tarkasti kuvailemaa varkautta tai sen yritykseen viittaaviakaan tapahtumia ollut sattunut.

Kun huijausta alettiin epäillä, myönsi nainen esitutkinnassa, että oli puhunut palturia.

Vuonna 1965 syntynyt nainen tuomittiin petoksen yrityksestä ja perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä. Hän sai teoista 60 päivän ehdollisen vankeustuomion.

Tuomio on lainvoimainen.

Poliisi tutkii murtojen sarjaa Sastamalassa ja kaipaa vihjeitä 0:33
KATSO MYÖS: Näin hyllyt ja rekit tyhjenivät Mirva Valin vaatekaupassa, kun se ryöstettiin tammikuussa 2023. Merkkivaatteita vietiin useiden tuhansien eurojen arvosta.

Lue myös:

    Uusimmat