Nainen, tapailetko yli 50-vuotiasta miestä? Muista nämä seikat

Huffington Postin bloggaaja Lisa Copeland kertoo, mikä etenkin kypsään ikään ehtineelle miehelle on treffailussa tärkeää. Erityisesti naisen olon turvaaminen voi olla miehelle varsin merkittävä asia.

Bloggaaja Lisa Copelandin mukaan naisille ei juurikaan opeteta miesten todellista luontoa, tai sitä mikä saa miehen syttymään. Hän kertoo itse tehneensä miesten kanssa lukuisia virheitä, jotka ovat vain johtaneet miehen maskuliinisuuden heikentymiseen. Copeland valottaa Huffington Post -sivuston kirjoituksessaan naisille millaisia miehet, erityisesti yli 50-vuotiaat, todella ovat.

1. Arvosta miestä sellaisena kuin hän on

Miehet ovat mahtavia, mutta he eivät ole naisia. He eivät ajattele kuin naiset, eivätkä kommunikoi kuin naiset. Älä siis oleta, että mies toimisi kuten nainen, silloin petyt varmasti, Copeland neuvoo.

2. Päästä miehisyys kukoistamaan

Yli 50-vuotiaat miehet ovat hyvin maskuliinisia ja rakastavat, kun saat tämän piirteen heissä esille.

Miehillä ei ole mielenkiintoa kilpailla kanssasi. Jos käyttäydyt kuin alfanaaras, he näkevät sen yrityksenä kilpailla heidän kanssaan. Miehelle se on kuin he seurustelisivat toisen miehen kanssa, eikä se ole heidän päämääränsä. Tuo sen sijaan esiin todellinen naisellinen voimasi. Silloin mies tekee kaikkensa tehdäkseen sinut onnelliseksi, Copeland vakuuttaa.

3. Miehet osoittavat rakkautensa teoilla

Hollywoodin valkokankailla näemme miehiä, jotka osoittavat rakkautensa suurilla sanoilla, kuten "Sinä teet minusta kokonaisen".

Todellisuudessa tavalliset miehet useimmin osoittavat rakkautensa leikkaamalla nurmikon ja ehkä ojentamalla viimassa takkinsa. Jos odotat hempeitä rakkauden sanoja, saatat joutua odottelemaan kauan...

4. Mies haluaa auttaa ja huolehtia

Anna miehen avata ovi ja vaihtaa lamppu. Onnea miehelle on, kun hän saa miellyttää naistaan. Vastalahjaksi he yleensä haluavat kiitosta ja kunnioitusta, Copeland sanoo.

5. Älä kritisoi, kun mies tekee puolestasi jotain

Mies tekee parhaansa. Voi olla, että pystyisit tekemään jotkin asiat itse paremmin ja nopeammin kuin hän, mutta kritisointi saa miehen tuntemaan olonsa epämiehekkääksi. Jos hän on tarjoutunut tekemään jotain puolestasi, anna hänen tehdä se tavallaan. Muutoin seuraavan kerran pyytäessäsi apua hän kehottaa palkkaamaan tehtävään apupojan. Eihän hän halua tuntea, ettei osaa tehdä sinulle mitään oikein.

6. Älä listaa vaatimuksia

Älä listaa vaatimuksia, millainen miehen pitäisi olla tai mitä hänen pitäisi tehdä saadakseen tapailla sinua.

Copeland kertoo kuulevansa miehiltä alituiseen, kuinka he eivät pidä sellaisten naisten profiileista deittisivustoilla, joissa nainen ilmoittaa, ettei tyydy muuhun kuin tiettyyn palkkaan ja parhaisiin ravintoloihin. Miehillä on jo tarpeeksi vaatimuksia työnsä ja entisten kumppaneidensa puolesta. Viimein asia mitä he haluavat, on kohdata sinun vaatimuksesi jo ennen kuin olette edes tavanneet.

7. Älä tee miehestä projektiasi

Älä yritä muokata miestäsi. Joko hyväksyt hänet, tai sitten annat hänen mennä.

8. Yli 50-vuotias mies voi olla arka tapailemaan

Kun on tullut torjutuksi monia kertoja eri naisten taholta, eivät miehet aina halua laittaa itseään uudestaan haavoittuvaiseen tilanteeseen. He voivat olla hyvin epävarmoja pyytämään naista ulos.

Jos pidät miehestä, rohkaise häntä katsomalla häntä silmiin, hymyilemällä lämpimästi tai flirttailemalla internetissä. Näin kerrot olevasi kiinnostunut.

Muista, etteivät miehet saa avioerossa mukanaan ohjekirjaa tapailemiseen. Ole heille kiltti. Moni heistä on yhtä arka tapailun suhteen kuin sinäkin, Copeland muistuttaa.

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat