Nainen synnytti McDonald'sin parkkipaikalla – lähetti miehensä ostamaan hampurilaisen

Australialaisnainen alkoi synnyttää McDonald'sin parkkipaikalla Melbournessa tiistaina. Kun lapsi oli tullut maailmaan, nainen lähetti aviomiehensä tilaamaan Quarter Pounder -hampurilaisaterian.

Australiaisen avioparin reissu McDonalds’iin sai ikimuistoisen käänteen, kun vaimo alkoi synnyttää pikaruokaravintolan parkkipaikalla tiistaina lounasaikaan. Melbournen Croydonissa sattuneesta iloisesta perhetapahtumasta kertoo muun muassa Nz Herald -sivusto.

Vauvan synnyttyä aviomies marssi ravintolaan ja tilasi vaimolleen hampurilaisen.

Hampurilaisateria tuoreelle äidille

Kyseisen ravintolan toimiluvan haltija Ainsley Shillington kertoo New Zealand Herald -sivustolle, että lopen uupuneelta näyttänyt aviomies selitti Mäkkärin työntekijöille äimistyneenä, että hänen vaimonsa oli juuri synnyttänyt. He odottivat ambulanssia paikalle.

– Tarjosimme asiakkaalle juomat ja lounasboksin niin nopeasti kuin suinkin ja hän palasi vaimonsa luo, Shillington kertoo.

Shillingtonin mukaan pariskunta ehti syödäkin hampurilaiset, sillä ambulanssi oli paikalla suurin piirtein samaan aikaan kuin ateria valmistui.

Työntekijät eivät tiedä, oliko uusi tulokas tyttö vai poika. Pariskunta ja vauva nimittäin vietiin saman tien paikalliseen sairaalaan.


Lue myös:

    Uusimmat