Lääkäri sanoi, ettei nainen ole raskaana, mutta tämä synnyttikin hotellihuoneessa muutamaa tuntia myöhemmin: "Olen niin pahoillani siitä, että verta on kaikkialla"

Mikä ihmeen faskia? - kokonaisvaltaista kehonhuoltoa 8:58
Mikä ihmeen faskia? Huomenta Suomen vieraana fysioterapeutit Anne Puranen ja Viivi Kettukangas.

Brittiläinen nainen ei tiennyt olevansa raskaana. Ei ennen kuin hän synnytti esikoislapsensa hotellihuoneen vessassa, kertoo The Sun.

Vaikka se niin ihmeelliseltä tuntuukin, raskaus voi jäädä naisilta täysin huomaamatta. Yllätys saattaakin olla melkoinen, kun ruokamyrkytykseksi luullut oireet ovatkin olleet vain merkki synnytyksestä.

Raskaustesti näytti negatiivista vielä samana päivänä

Stacey, 25, lukeutuu myös niihin naisiin, joille raskaus selvisi verisesti vasta hotellihuoneen vessassa Manchesterissa.

Hänen tarinansa on vähintäänkin hämmentävä. Hän oli nimittäin käynyt aiemmin samana päivänä lääkärin vastaanotolla valittelemassa kipeää selkäänsä, eikä raskautta oltu huomattu. 

– Minusta tuntui, että sisälläni olisi pahkura. Raskaustesti näytti kuitenkin negatiivista, Stacey kertaa lääkärikäyntiään.

Lääkäri päätteli kyseessä olevan vain harmiton kysta, joka ei sillä hetkellä vaatinut toimenpiteitä. Niinpä Stacey palasi takaisin hotellille.

Lapsi kirjaimellisesti tippui vessanpönttöön: ”Olen todella pahoillani siitä, että verta on kaikkialla”

Stacey alkoi voimaan pahoin hotellihuoneessa ja meni vessaan helpottaakseen tukalaa oloaan. Ja eipä aikaakaan, kun vessanpöntöllä istunut nainen ponnisti tyttövauvan maailmaan.

Koska tilanne oli niin odottamaton ja shokeeraava, vauva ehti tipahtaa vessanpönttöön ennen kuin tuore äiti tajusi, mitä todella oli tapahtunut.

Staceyn ystävä soitti välittömästi hätäkeskukseen, jossa ei oltu uskoa, että nainen oli tietämättään synnyttänyt terveen lapsen.

– Se (vauva) itkee ja kaikkea, ystävä oli kuvaillut hysteerisenä hätäkeskukseen.

Kun hoitohenkilökunta saapui paikalle, heitä vastassa oli suunniltaan järkyttynyt Stacey, joka oli yltä päältä veressä.

– Olen niin pahoillani siitä, että verta on kaikkialla, Stacey valitteli pidellen lastaan sylissä. 

Harry Potter -teemainen synnytys

Hoitohenkilökunta tarkisti sekä äidin että vastasyntyneen lapsen kunnon, leikkasi napanuoran ja piti lasta lämpimänä Harry Potter -hatun avulla. Kaksikko toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stacey oli ollut ystävänsä kanssa aiemmin samana päivänä Harry Potter -tapahtumassa. Staceyn paikalle saapunut mies ehdottikin, että lasta kutsuttaisiin Hermioneksi Harry Potter -teeman mukaisesti.

Fanituksesta huolimatta lapsi sai kuitenkin nimekseen Elizabeth Alice Rose – kenties Iso-Britannian kuningattar Elisabetin mukaan.

Lähde: The Sun

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat