Nainen synnytti ennenaikaisesti säästääkseen lapsensa hengen – kuoli itse

27-vuotias äiti kuoli synnytettyään lapsensa ennenaikaisesti. Sydänongelmistaan huolimatta nainen antoi luvan riskialttiiseen operaatioon, jotta lapsi pelastuisi. Tytär jäi henkiin.

Perheet ja ystävät surevat nuorta kalifornialaisäitiä, joka kuoli synnytettyään tyttärensä ennenaikaisesti. Hän halusi siten pelastaa tyttärensä, kertoo Abc7ny.com.

Kaikki alkoi siitä, kun Fresnosta kotoisin oleva Charlene Flores ei saanut unta. Supistusten aiheuttama kipu oli liikaa, joten hänen aviomiehensä Elesandro vei hänet Community Regional Medical Center -sairaalaan.

Myöhemmin Charlene käski miehensä kotiin lepäämään ja varmistamaan, että tytöt menisivät kouluun. Sen jälkeen hän soitti miehelleen FaceTime-videopuhelupalvelun kautta.

Raskaana oleva nainen sai kahvin sijaan jotain muuta McDonald'sissa. Artikkeli jatkuu videon alla.

Raskaana olevalle naiselle tarjoiltiin siivousainetta McDonald'sissa Kanadassa 1:48

– Hän sanoi, että tarvitsen sinut tänne nyt, Elesandro kertoo Abc7ny.com-sivustolla.

Lääkärit olivat kertoneet Charlenelle, että hänellä oli sisäinen verenvuoto. Jos hän haluaisi pelastaa lapsensa, hän tarvitsisi hätäsektion.

Charlenella oli ollut monenlaisia sydänongelmia. Elesandro kertoo, että aiemmista vaivoista huolimatta vaimo antoi luvan riskialttiiseen operaatioon.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin lääkärit kertoivat Elesandrolle, että vauva oli hoidossa ja Charlene unessa. Sitten hän kuuli sanat ”sininen koodi” ja näki, kuinka nainen pyysi lääkärin kiireesti mukaansa ja tämä ryntäsi takaisin saliin.

– 20 minuuttia myöhemmin muut lääkärit ja hoitajat tulivat huoneeseen ja kertoivat minulle, että vaimoni ei selvinnyt, mutta että tyttäreni oli hoidettavana keskoskaapissa

Elesandro kertoo, että hänen vaimonsa sydän petti. Charlene oli vain 27-vuotias.

Lapsi tehohoidossa

Quinn syntyi ennenaikaisesti ja häntä hoidetaan vastasynteiden tehohoidossa ainakin kuukauden. Elesandro kertoo, että lapsen tila kohenee joka päivä.

– Kerroin lapsilleni, että olette äitinne jatkeita. Olette naisia ja tulette olemaan osa elämääni. Te tulette ottamaan sen roolin. Te pidätte minusta huolta ja tiedän, että teette niin.

Lähde: Abc7ny.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja