Raskaana oleva kanadalaisnainen tilasi kahvin McDonald'sissa – sai mukillisen siivousainetta

1:48

Sekaannus johtui väärinkytketyistä kahvikoneen putkista, kertovat Lethbridge News ja CBC.

Kanadalainen Sarah Douglas oli viemässä poikaansa baseball-otteluun sunnuntaina, kun hän päätti matkalla hakea McDonald’sista kahvia. Raskaana oleva Sarah ajoi pikaruokaravintolan autokaistalle Albertassa ja tilasi laten.

Ajaessaan moottoritiellä nainen otti ensimmäisen kulauksen kannella varustettuun pahvimukiin laitetusta juomasta.

– Minun täytyi välittömästi laittaa hätävilkut päälle, pysähtyä ja sylkäistä se ulos ja huuhdella suuni vedellä. Avasin kahvin kannen, ja sieltä valui kemikaalin pistävä haju. Se ei ollut todellakaan lattea, nainen kertoo CBC-uutissivustolle.

Kahvikoneen putket oli kytketty väärin

Sarah ajoi välittömästi takaisin McDonald’s-ravintolaan ja vaati saada puhua esimiehen kanssa. Naiselle tarjottiin heti uutta kahvia, mutta seitsemännellä kuulla raskaana oleva Sarah ei tyytynyt tähän.

Sarahin mukaan eräs työntekijöistä kertoi hänelle, että kahvikoneen puhdistusaineet olivat edelleen kiinni lattekoneessa.

McDonald’s myöhemmin vahvisti, että ongelman syynä oli koneen maitoputkeen kiinni unohtunut siivousaine.

Ei oireita vakavasta virheestä huolimatta

Esimies näytti Sarahille siivousaineliuospakkauksen, jotta nainen pystyi kertomaan myrkytyskeskukseen mitä oli juonut. Paketissa varoitetaan muun muassa, että aine saattaa aiheuttaa ärsytystä joutuessaan kosketuksiin ihon ja silmien kanssa.

Sarah oli kuitenkin onnekas, sillä hän ei ollut nielaissut ainetta. Nainen kävi myös lääkärin tarkastuksessa, mutta ei ole toistaiseksi saanut aineesta mitään pitkällisiä oireita.

Kyseisen McDonald’s-ravintolan yrittäjä Dan Brown pahoittelee tapahtunutta ja kertoo ketjun ryhtyneen välittömästi toimiin asian tiimoilta. Ravintola aikoo arvioida uudestaan siivouskäytäntöjään.

Paikallinen terveysviranomainen myös kertoi selvittävänsä tapausta.

Lähteet: CBC, CNN, Lethbridge News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja